Vreme čitanja: oko 1 min.

Putin čestitao Rusima Prvi maj i Dan proleća: "Želim svima uspeh i napredak"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putin se u čestitki zahvaljuje onima koji "daju lični doprinos razvoju države i društva, jačanju privrede, industrije, socijalne sfere"

  • 3
Vladimir Putin Rusija Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je danas Rusima i Savezu samostalnih sindikata Ruske Federacije Dan proleća i Praznik rada, uz napomenu da Prvi maj u Rusiji ima dugu i bogatu tradiciju zasnovanu na "ljubavi prema stvaralačkom radu", objavljeno je na sajtu Kremlja.

Putin se u čestitki zahvaljuje onima koji "daju lični doprinos razvoju države i društva, jačanju privrede, industrije, socijalne sfere".

"Pozdravljam vas na svečanoj manifestaciji posvećenoj Prazniku proleća i rada. Napominjem da Prvi maj u našoj zemlji ima dugu i bogatu tradiciju, zasnovanu na ljubavi prema stvaralačkom radu, poštovanju profesionalnih dostignuća", poručio je ruski predsednik.

Putin je dodao da posebnu ulogu ima Savez samostalnih sindikata Rusije, najveće domaće sindikalno udruženje.

FNPR se, prema rečima predsednika, bavi unapređenjem radnog zakonodavstva i mehanizama socijalnog partnerstva, rešavanjem pitanja direktno vezanih za poboljšanje kvaliteta života ljudi.

Predsednik je čestitao praznik i poželeo svima koji slave prvomajske praznike uspeh i napredak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sale71

    1. maj 2023 | 17:48

    Ja ću kupiti onaj toalet papir sa likom Putlera,to je provala veka!

  • Zoran

    1. maj 2023 | 20:55

    Ovaj Čovek je stvarno izgubio smisao za realnost.

  • Srboljub Tudej

    1. maj 2023 | 16:42

    Beogradska Politika je u nedelju 30. aprila popodne "počastvovala" Putina tako što je objavila fotografiju: plakat koji drži jedna žena na antiruskoj demonstraciji. Na plakatu je portret Putina koji je retuširan tako da ima kosu i brčiće - HITLERA! Ta fotografija je bila objavljena u vezi izjave Hitlerovog pilota o firerovim zadnjim satima života. Nakon otprilike dva sata Politika je promenila fotografiju i stavila sliku original-Hitlera. Raspitajte se kod Redakcije inače rusofilske Politike ko je u redakciji bio toliko mudar da to instalira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA