Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se čovek sa krunisanja kralja Čarlsa za kog su rekli da je "prerušena Megan Markl"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos tome što je bilo saopšteno da vojvotkinja od Saseksa neće prisustvovati ceremoniji, Tviter je bio preplavljen tvrdnjama da se ona ipak ušunjala u Vestminstersku opatiju

  • 1
Karl Jenkins Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Velški kompozitor Sir Karl Jenkins bio je iznenađen kada je morao da odgovori na spekulacije da je on bio prerušena Megan Markl na krunisanju kralja Čarlsa 6. maja u Londonu.

Uprkos tome što je bilo saopšteno da vojvotkinja od Saseksa neće prisustvovati ceremoniji, Tviter je bio preplavljen tvrdnjama da se ona ipak ušunjala u Vestminstersku opatiju.

"Megan, nećeš nas prevariti", napisao je jedan korisnik Tvitera, uz fotografiju jedinstvenog izgleda muzičara.

Nakon toga se Sir Karl Jenkins oglasio na društvenim mrežama kako bi razrešio misteriju, prenosi BBC.

Uoči krunisanja, Jenkins je rekao da mu je čast što će događaju prisustvovati lično. On je pozvan na ceremoniju jer je pesma koju je komponovao trebalo da se izvede tokom službe.

Međutim, tokom dvočasovne ceremonije u crkvi, koju su pratili milioni ljudi, na društvenim mrežama je veliku pažnju privukao njegov jedinstven izgled.

Mnogi su bili ubeđeni da se Megan Markl maskirala, sa sedom kosom i velikim brkovima.

Međutim, drugi su odmah uskočili da razreše bizarne teorije, a onda se oglasio i sam muzičar.

"Bio sam iznenađen što su neki mislili da sam ja prerušena Megan Markl. Neki su napisali da sam tamo kako bih ukrao kraljičinu krunu. Brkove imam od 18. godine. Tada je to bilo veoma popularno. To sam ja, ništa iznenađujuće nema u tome", rekao je Jenkins.

(Telegraf.rs)

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • FANTOM(68)

    11. maj 2023 | 15:31

    Ne podržavam kraljevstva, carstva niti kneževstva. Mnogo asociraju na patnje onih koji nisu bili nobl ili ti aristokracija odnosno buržuji u sprezi sa nekim nabildovanim dinastijama. Što više pritisaka na Megan i Hari sve više su mi miliji i draži. Sedeti kao rezerva na klupi je poniženje ali oni ne žele da budu sa bolesnicima u Bakingemskoj palati i pripadati nekoj dinastiji kojoj je ime dvorca a ne nasleđeno po ocu. Neka se ovi Vindzorovci šepure po utrobi njihovog "pretka" sa stotine soba na grbači Britanaca a njih dvoje na sunčanim obalama Kalifornije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA