Vreme čitanja: oko 1 min.

Bankovni računi, poruke sa snajom i droga: Objavljeno 10.000 fotografija iz laptopa Bajdenovog sina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Među fotografijama nalaze se i one na kojima su izvodi socijalnih službi, kao i one na kojima su brojevi kreditnih kartica i ostali lični podaci

  • 1
Hanter Bajden Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Više od 10.000 fotografija sa laptopa sina američkog predsednika Hantera Bajdena, objavljene su na jednom sajtu.

Ove fotografije isplivale su u trenutku kada se Hanter nalazi u sred istrage u vezi sa utajom poreza.

Objavljene fotografije su navodno nastale u periodu između 2008. i 2019. godine, a navodno ih je objavio bivši saradnik Donalda Trampa, koji ih je mesecima skenirao.

Među fotografijama nalaze se i one na kojima su izvodi socijalnih službi, kao i one na kojima su brojevi kreditnih kartica i ostali lični podaci.

Izdanje je takođe otkrilo dve ranije fotografije, jednu na kojoj se vide poruke koje je razmenjivao sa Hejli Bajden, udovicom svog brata, kao i one koje je slao tadašnjoj devojci Zoi Kestan, koja je svedočila prošle godine pred saveznom velikom porotom u Delaveru u slučaju koji se vodio protiv Hantera, piše NewYork Post.

"Ako američki narod želi da zna kakva je njihova prva porodica, dobiće to. I nećemo skidati fotografije koje prikazuju porodicu u dobrom svetlu", rekao je osnivač sajta Geret Zigler.

On je takođe otkrio da među objavljenim stvarima nalazi i fotogarfija pisma koju je Hanterova ćerka napisala američkim vojnicima koji su bili stacionirani u inostranstvu.

Na mnogim fotografijama Bajdenovog sina u svakodnevnim aktivnostima dok spava, puši cigaretu, ali i dok konzumira narkotike.


U memoarima koje je Hanter objavio 2021. godine priznao je da se godinama borio sa zavisnošću od kokaina.

Vlasnik ovog portala ranije je lansirao sajt na kome se nalazi oko 120.000 mejlova koje je navodno Hanter Bajden slao sa svog kompjutera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA