Vreme čitanja: oko 2 min.

Slučaj Donalda Trampa izazvao veliko interesovanje gitarista širom sveta, ali ne zbog optužnice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fotografiju je navodno poslata neimenovanom Trampovom osoblju od strane pomoćnika bivšeg predsednika Volta Nauta u decembru 2021. godine, a sada se pojavila kao deo optužnice od 49 stranica koju je izdalo Ministarstvo pravde.

  • 0
Foto: Donald Tramp / Foto: Tanjug/AP Brojni problemi usred kampanje: Donald Tramp

Gitaristi širom interneta spekulišu o sadržaju "Gibson" futrole za gitaru koji je stajao uz strogo poverljive dokumente u rezidenciji bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom odmaralištu Mar-A-Lago.

Fotografiju je navodno poslata neimenovanom Trampovom osoblju od strane pomoćnika bivšeg predsednika Volta Nauta u decembru 2021. godine, a sada se pojavila kao deo optužnice od 49 stranica koju je izdalo Ministarstvo pravde, piše časopis "Guitar World".

U dokumentu se izlažu navodi u vezi sa Trampovim skladištenjem i prikrivanjem poverljivog materijala, što bi moglo imati implikacije na nacionalnu bezbednost. Slike su prikazivale dokumente pohranjene u plesnoj sali, kupatilu, pored toaleta i rasprostranjene po podu ostave u Mar-a-Lagu.

Internet gitaristi, međutim, na njima vide samo jednu stvar: "Gibson" brendiranu, braon futrolu za gitaru. Kao takvi, gitaristi svih rasa (i političkih opredeljenja) na Tviteru spekulišu o tome šta bi moglo biti unutra i kako se našlo među Trampovom imovinom.

Stiv Sladkovski iz benda "Pup" bio je jedan od prvih koji je postavio pitanje, napisavši: "Moram da znam šta je u Gibsonovom koferu na toj fotografiji, čoveče."

Tekstopisac Vil Straton je malo razmislio o tome, navodeći da bi to mogao biti poklon desničarske rok zvezde i korisnika "Gibsona" Teda Nadženta.

"Izgleda da je prave veličine za SG ili Les Paul", kaže Straton. "Mogu da ga zamislim kako kaže da je SG 'previše šiljast' – moram da pretpostavim da je to Les Paul sa zlatnim vrhom."

"Goldtop" bi sigurno odgovarao Trampovom čuvenom ukusu u dizajnu enterijera - koji favorizuje sjajne, po mogućnosti zlatne, završne obrade na skoro svemu.

Isto tako, SG ili "Les Paul" su dobra pretpostavka. Futrola je "Gibson Premium Softcase" završena u vinilu sa efektom kože braon boje i zaista je dizajnirana da drži "Les Paul" ili SG - verovatno isključujući akustičnu gitaru ili Nadžentov omiljeni "Birdland" model šupljeg tela.

Drugi korisnici Tvitera pohvalili su ukus bivšeg predsednika zbog posedovanja "Gibsona", dok su drugi spekulisali da bi on mogao da pripada Baronu Trampu ili da bi – u skladu sa svojom kontroverznom reputacijom – Tramp možda koristio brendiranje kao pokriće za inferiornu konstrukciju.

Drugi gitaristi su bili samo šokirani što je bivši predsednik posedovao instrument, a neki su otišli ​​toliko daleko da su sliku povezali sa "Gibsonovom" cenom akcija.

Međutim, muzičar iz Nju Džersija Entoni D’Amato ponudio je možda definitivan sažetak za gitaru: "Da, nezakonito držanje poverljivih dokumenata na otvorenom i razbacanih po podu je loše", komentariše D’Amato. "Ali ne gubimo iz vida Trampov najteži prekršaj: držanje 'Gibsona' u softshell futroli."

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni govor Donalda Trampa i prve dame SAD: "Niko nije mislio da će neke stvari biti moguće"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA