Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo još nisam video": Morate pogledati šta je ovaj Francuz snimio u jezeru, da li je to zaista čuvena neman?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva priča o čudovištu po imenu Nesi koje živi u Loh Nesu pojavila se 1933. godine nakon što je Frančeska Mekgarvi iz Škotske videla tamnu figuru kako izlazi iz vode

  • 2
Ajkula delfin napad Sidnej Foto: Facebook/@surflifesavingnsw

Farmaceut iz Liona i njegova supruga bili su usred fotografisanja jezera Loh Nesa u Škotskoj kada su navodno videli "čuveno čudovište" Nesi kako pliva tik ispod površine jezera.

- Bilo je prilično čudno. Ja sam čovek nauke i nikada nisam verovao da je čudovište iz Loh Nesa praistorijska životinja. Međutim, video sam dugačku senku dok sam fotografisao jezero. Pozvao sam suprugu i oboje smo primetili da se senka pomerila – rekao je Kamil.

Kako piše The Telegraph, čovek je prvo pomislio da je oblak, ali kako na nebu nije bilo oblaka, shvatio je da je reč o nečem čudnom.

- Onda mi je palo na pamet da bi to mogao biti brod, ali nijedan nije bio u blizini. Bilo je manjih talasa, kao da se nešto pomera. Bio je dugačak nešto između 15 i 20 metara, a ja sam bio udaljen oko 150 metara od njega. Bilo je dosta čudno, a onda je nestalo - dodao je.

- Nismo mogli da procenimo da li se radi o životinji, ali se nešto kretalo ispod vode. Nikada tako nešto nisam video u jezeru, a tamo gde mi živimo ima ih mnogo - tvrdi Kamil.

Prva priča o čudovištu po imenu Nesi koje živi u Loh Nesu pojavila se 1933. godine nakon što je Frančeska Mekgarvi iz škotskog grada Kaslhed videla tamnu figuru kako izlazi iz vode. Nakon što je više ljudi tvrdilo da u tom jezeru ima nečega, mediji su pisali da navodno čudovište liči na plesiosaurusa, morskog reptila koji se pojavio krajem trijasa.

(Telegraf.rs)

Video: Zašto me gledate kao da nikada niste videli kravu u žabokrečini? Ne, ovo nije čudovište iz Loh Nesa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA