Vreme čitanja: oko 3 min.

Možda samo nije ljubitelj hibrida: Meda ušao u "prijus", pa ga rasturio kao zvečku jer nije mogao da izađe

Vreme čitanja: oko 3 min.

Unutrašnjost "prijusa" potpuno je unitšena, a čini se da je i volan izgrižen.

  • 0
Medved Foto-ilustracija: Shutterstock

Među vozačima ima onih koji vole hibride, kao i onih koji nisu ljubutelji te vrste automobila. Izgleda da ovih drugih ima i među medvedima, pošto je osvanuo snimak jednog "prijusa" nakon što je za njegov volan seo medved.

Šalu na stranu, ali video koji je objavila TikTokerka po imenu Ema pokazao je kako izgleda "prijus" njene sestre nakon "zvanične i prijateljske" posete jednog medveda.

Kako navodi insider.com, ako posećujete Nacionalni park Great Smoky Mountains u SAD, verovatno bi trebalo da zaključate automobil - osim ako vam ne smeta crni medved koji će da uništi njegovu unutrašnjost.

TikTokerka Ema objavila je 24. maja video koji navodno prikazuje unutrašnjost vozila njene sestre nakon što je u njemu bio zarobljen medved.

@intrusivethot03 RIP ruby 😔🙏 also the bear is alive we wouldnt let them kill it ‼️ #fypシ #foryoupage #gatlinburg #tennessee #pigeonforge ♬ Always Remember You - ❄ DISNEYLYRICS ❄

Naravno, unutrašnjost "prijusa" njene sestre potpuno je unitšena. Na snimku se može videti zgužvana vreća kokica — kao i retrovizor automobila, a čini se da je i volan izgrižen.

Ema je bila u širem području tog nacionalnog parka kada je medved otvorio vrata automobila njene sestre i ušao unutra, rekla je u naknadnom video snimku od 25. maja u kojem sumira susret.

Ema je na istom video snimku rekla da ona i njena sestra idu u odmaralište u oblasti Getlinburg i Pidžon Fordž u Tenesiju već 20 godina i da su svake godine upozoravane na medvede i da bi trebalo da zaključavaju vrata i izbegavaju da izlaze, kao i da u vozilu ne ostavljaju hranu.

Ema nije imenovala odmaralište u svojim video zapisima i nije odmah odgovorila na Insajderov zahtev za komentar.

@intrusivethot03 Replying to @killacammn heres a wuick little story time for those asking!! #fypシ #gatlinburg #pigeonforge #bearincar #foryoupage ♬ original sound - emma 🪐

Tokom prve noći odmora sa sestrom, rekla je Ema na snimku od 25. maja, čula je zvuk automobilske sirene oko 22 sata. Ema je na snimku rekla da su ona i njena sestra izašle napolje da provere o čemu se radi i pretpostavile su da zaposleni u odmaralištu pokušavaju da nateraju medveda da se vrati u šumu, ali je bilo teško videti životinju u mraku.

"Odjednom, gledamo i čujemo kako grančica puca sa naše leve strane", rekla je Ema na video snimku. Kada se okrenula, rekla je, videla je crnog medveda kako se penje na ogradu. Ema je podelila sliku koja navodno prikazuje medveda kako se penje na ogradu u drugom video snimku objavljenom na TikTok-u 24. maja.

@intrusivethot03 Replying to @acasterline #greenscreen ♬ original sound - MySpace.com

"Svi smo samo sedeli, tihi", rekla je Ema. Dodala je da je medved bio samo tri metra od njih i blizu crvenog "prijusa" njene sestre.

Nekoliko sekundi kasnije, rekla je Ema na snimku, njena sestra joj je rekla: "Vrata mog auta su se upravo otvorila."

Zatim je Ema rekla da je medved ušao u automobil koji je bio parkiran na brdu, zbog čega su se vrata zatvorila za životinjom i zarobila ga u vozilu.

Medved se preplašio i izbezumio kada je shvatio da ne može da izađe, pa je počeo haos.

"Tresao se, palio farove. Osećali smo se tako užasno", rekla je ona i dodala da je medved u jednom trenutku zatrubio.

Na istom snimku, Ema je rekla da su zaposleni u odmaralištu pozvali policiju i rekli joj da će, ako se medved ne smiri, morati da ga eutanaziraju.

"Bukvalno nema šanse da to radite", rekla je Ema zaposlenima u odmaralištu, dodajući da će "sama otvoriti vrata".

Kada je policija stigla, otvorili su vrata automobila, a zatim pobegli koliko su ih noge nosile, rekla je Ema, dodajući da je "naš mali prijatelj medved uradio isto", trčeći uzbrdo.

Ema je 24. maja objavila još jedan video na kojem se čini da se vidi da policija otvara vrata automobila kako bi oslobodila medveda.

@intrusivethot03 Replying to @alyspar #greenscreenvideo ♬ original sound - | cropping stuff |

"Srećom, svi smo bezbedni, kao i naš prijatelj medved", ​​rekla je Ema u video snimku u kojem je sumirala incident.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvaćen medved na Zlatiboru, građani pokušali da ga oteraju ali nije želeo da ode

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA