≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanka zapevala "Vidovdan" na svojoj svadbi, pa zapalila mreže: To, sestro, Srpkinjo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prelepa, a naša snajka, a tek što pevaa", "To, Srpkinjo naša", „Bravo snajka“, „Svaka čast, lepotice, naklon do poda“, neki su od komentara

  • 0

Snimak prelepe Amerikanke koja se udala za Srbina, a potom na svojoj svadbi latila mikrofona, potpuno je oduševio korisnike.

Naime, mlada je na snimku koji je postavljen na Tik Toku, zapevala pesmu „Vidovdan“. Okružena gostima koji su je snimali mobilnim telefonima i u glas pratili, oduševila je ne samo svoje goste na svadbi, već i korisnike ove društvene mreže i postala pravi hit.

Koliko su ljudi oduševljeni njenom interpretacijom, najbolje se vidi u ogromnom broju pregleda i lajkova, ali i pozitivnih komentara koji su se samo nizali.

@tasatruba #vidovdan 🇷🇸 #srbi #srbija ♬ original sound - 🎺 -TASA - truba -🎺

"Prelepa, a naša snajka, a tek što pevaa", "Dušo naša živa, zdrava i srećna nam bila", „Bravo, snajka“, „Svaka čast, lepotice, naklon do poda“, "Ne možete a da ne volite zemlju, muziku i ljude", „To, Srpkinjo naša“, „Naježila sam se“, „To, sestro, Srpkinjo“... Samo su neki od brojnih komentara ispod ove objave.

(Telegraf.rs)

Video: Amerikanka u reprezentaciji Srbije u transu u pola četiri ujutru slavi uz hit Jelene Broćić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA