Vreme čitanja: oko 1 min.

U čašu je sipao benzin i prislonio na osinjak: Popadale su u sekundi, pogledajte snimak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od videa sa Tik Tok-a koji je postao viralan je upravo i savet kako se rešiti osinjaka - ovaj trik je lakši nego što mislite, a provereno radi.

  • 0

Tik Tok je platforma na kojoj možete naći dosta korisnih saveta za svakodnevni život, mnogi korisnici čim nađu rešenje za nešto što ih je mučilo, isto podele na svoje naloge kako bi poslužilo još nekom.

Jedan od glavnih problema leta kada je letnje vreme jesu insekti - dosadni komarci, mušice, a nekoga muče čak i ose i stršljenovi. Da li zato što se plaše ili su alergični na njih, a nekog samo nervira njihovo zujanje, ljudi uvek tragaju za najboljim načinom da ih se reše.

Jedan od videa sa Tik Tok-a koji je postao viralan je upravo i savet kako se rešiti osinjaka - ovaj trik je lakši nego što mislite, a provereno radi.

Naime, za njega su vam potrebne dve stvari - staklena čaša i malo benzina u njoj.

Kada u staklenu času sipete manju količinu benzina, otvor čaše stavite na osinjak, a para koja će se stvoriti počeće da guši ose i one će upasti u benzin. Kada budete sigurni da ste ih sve uhvatili, sklonite čašu.

Međutim, treba napomenuti da ovaj trik radi samo kada su manja gnezda u pitanju. Takođe, ako imate jaku alergiju na ose, preporučuje se da posao otklanjanja ostavite profesionalcu.

Ako se ipak odlučite za ovu metodu, dobro povedite računa i nosite svu zaštitnu opremu, a benzin koji ostane smestite u odgovarajući otpad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA