Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki taksista heroj: Turista mu rekao da ga hitno vozi u bolnicu, ono što je vozač uradio vredno je pohvale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima taksiste, uz pomoć policajca, uspeo je da pređe razdaljinu od 18 kilometara za osam minuta i doveze turistu do bolnice

  • 0
Taksista Foto: Shutterstock

Vozač taksija Janis Kostas iz Grčke doživeo je nesvakidašnju situaciju pre nekoliko dana kada mu je turista, koji je ušao u vozilo sa suprugom i ženom, rekao da ga što pre odveze u bolnicu jer je doživeo srčani udar.

Taksista, koji je bio na plaži u to vreme, odmah je obavestio vlasti, a policajac na motoru išao je ispred njega i raščistio mu put, kako bi što pre stigli do bolnice u Kalitei.

Prema rečima taksiste, uz pomoć policajca, uspeo je da pređe razdaljinu od 18 kilometara za osam minuta i doveze turistu do bolnice.

Na snimku, koji možete da pogledate ovde, vidi se kako se odvijala dramatična situacija, dok se čuje i ženski glas koji govori vozaču da vozi što brže može.

Na kraju vožnje, taksista je uradio nešto što je vredno pohvale. Naime, kada su ga turisti pitali koliko mu duguju, on je rekao da je "sve u redu" i nije im ništa naplatio.

"Da li je trebalo da pogledam u taksimetar? Ljudski život je bio u opasnosti", rekao je Kostas i sve oduševio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA