Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogrebnik otkrio šta se radi sa silikonima pokojnica i zapalio mreže: "Vredeli su svaku paru"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledfordov video izazvao je gomilu komentara, mahom šaljivih

  • 0
Ugradnja grudi, silikoni Foto: Shutterstock

Pogrebnik iz Arkanzasa, Džerald Ledford, otkrio je znatiželjnim pratiocima na TikToku šta je dešava sa silikonskim implantima pokojnica, i napravio haos na mreži. Njegov snimak pregledan je više od 380.000 puta, a sve je počelo jednostavnim pitanjem:

“Ukoliko žena ima implante da li se oni uklanjaju pre sahrane, ili ostavljaju? Da li se telo raspada i postaje kostur s veštačkim grudima?”.

“Silikoni se ne uklanjaju. Oni su vaši, kupili ste ih ili dobili od nekoga. Zato ih nosite u grob”, odgovorio je Ledford.

On je objasnio kako teče procedura pripreme za sahranu:

“Ukoliko se telo balzamuje, tečnost će usporiti proces raspadanja. Ako nije balzamovano, vrlo brzo će se raspasti, ali će implanti i dalje biti tu”.

Ledfordovo otkriće izazvalo je gomilu komentara, mahom šaljivih, a jedan od korisnika je napisao: “Zašto sada imam neodoljivu želju da vidim kostura sa silikonskim dodacima?!”

@big_led73 #answer to @Angel Are they removed? #breastimplants #funeral #autopsy #autopsytech #gdubya ♬ Fake Boobs - Live at Union Chapel, London, 15/11/2012 - Toni Castells

Istovremeno, oglasilo se i nekoliko žena koje su ugradile silikone.

“Dosta sam ih platila, drago mi je da ostaju samnom”, napisala je jedna, a druga se nadovezala: “Jedina stvar koju nosim u grob, vredeli su svaku paru”.

Džerald Ledford godinama radi kao pogrebnik, a njegove dogodovštine prati više od dva miliona ljudi na društvenim mrežama, prenosi New York Post.

(Telegraf.rs)

Video: Samohrana starleta Sindi svojim stavom sablažnjava svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA