Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamera iz automobila uhvatila je neverovatan trenutak: Ovo se slavi kao drugi rođendan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok se vozio preko mosta u provinciji Heilongđiang pored njega je većom brzinom proleteo beli automobil. Reklo bi se, uobičajena situacija

  • 1

Vozač iz Kine slaviće 4. avgust kao drugi rođendan, s obzirom na to šta je tog dana preživeo.

Obilne padavine koje su poslednjih dana pogodile Kinu odnele su na desetine života, ali jedan stanovnik te zemlje imao je neverovatnu sreću da ne posrtane deo te tragične statistike.

Snimak kamere iz automobila drugog vozača uhvatio je neverovatan trenutak - dok se vozio preko mosta u provinciji Heilongđiang pored njega je većom brzinom proleteo beli automobil. Reklo bi se, uobičajena situacija.

Ali...

Nekoliko sekundi kasnije taj automobil je bukvalno propao u rupu nastalu urušavanjem dela mosta usled jakih bujica koje su nastale od kiše koju je doneo tajfun Doksuri.

Beli automobil je kao u filmu preleteo prvi deo rupe, ali za razliku od filmova nije preleteo krater, već je udario u njegov zadnji kraj.

Ubrzo su drugi vozači stali kako bi spasili vozača belog automobila, koji je na sreću preživeo ovaj neverovatan događaj.

Ali, na snimku se u rupi u koju je on upao može videti i drugi automobil, što upućuje na to da je pre ovog vozača još jedan slično prošao.

Lokalni mediji javili su da nije bilo žrtava u ovim incidentima.

Evo kako je izgledao ovaj neverovatan incident:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA