Vreme čitanja: oko 2 min.

Oteo ju je kao bebu i odgajio: "Želela sam da me otprati do oltara sa mojim pravim ocem"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo tri dana nakon što se rodila, 27. aprila 1997. godine, Miše je iz kolevke u porodilištu ukrala Lavona Solomona

  • 0
Svadba, Mladenci Ilustracija: Pixabay/StockSnap

Većina nevesta sanja da ide do oltara ruku pod ruku sa svojim ocem, ali jedna žena je odlučila da taj poseban trenutak podeli sa dvojicom muškaraca koji su je odgajili: njenim ocem i otmičarem.

"Bio je tako lep dan", rekla je 26-godišnja Mišel Zefani Šeldon, iz Kejptauna, o svom venčanju.

Samo tri dana nakon što se rodila, 27. aprila 1997. godine, Miše je iz kolevke u porodilištu ukrala Lavona Solomona. Lavona, koja se borila sa problemima neplodnosti u vreme Mišinog rođenja, prerušila se u medicinsku sestru i kidnapovala bebu koju je potom odgajila sa svojim suprugom Majklom kao svojom. Dok je odrastala Mišel nije imala pojma da Lavona i Majkl nisu njeni roditelji.

Miše je 2015. imala 17. godina kada je nova učenica po imenu Kesidi, koja je izgledala poput njenog blizanca, počela da pohađa srednju školu. Tada se istina o njenom identitetu počela da otkriva. Zbog gotovo identičnog izgleda, školski socijalni radnik je za tinejdžerke organizovao DNK test. Rezultati su dokazali da su njih dve biološke sestre, piše Njujork post.

Miše se 25. februara 2015. konačno spojila sa svojim biološkim roditeljima. Ali za nju povratak kući nije bio holivudski kraj koji je očekivala.

"Bilo je izuzetno teško jer sam odrasla misleći da je ovo moja porodica", rekla je Miše o otmičarima Lavoni i Majklu.

"Upoznavanjem mojih bioloških roditelja... nisam osećala nikakvu povezanost", nastavila je, 'Tražila sam je, ali je jednostavno nije bilo na početku. Celog života su me odgajali Lavona i Majkl."

A nemir između dva para roditelja samo je pogoršao ionako neprijatno okupljanje.

"Obe porodice su bile tako oštre jedna prema drugoj", kaže Miše, "Zaista sam morala da se prilagodim da imam dva različita oca u životu, ali sam znala da želim da me oboje otprate do oltara kada se udam."

Lavona je uhapšen zbog otmice. Osuđena je na 10 godina zatvora u ženskom zatvoru u Južnoj Africi. njen izlazak planiran je za 18. avgust. Iako je Miše prekinula veze sa svojom lažnom majkom zbog njenog zatvaranja, ona nema loša osećanja prema otmičaru.

"Ne vidim mamu koja me je odgajila kao kriminalca i zlo. Svi su stradali u tom procesu. Svima nam je bilo potrebno da se oporavimo."

Mišin proces izlečenja počeo je kada je u crkvi upoznala svog sada već supruga Džastina, 32-godišnjeg učitelja. 2021. godine, posle dve godine zabavljanja, Miše, koja je u to vreme imala dvoje dece, podelila je svoju užasnu priču o otmici sa Džastinom. Bio je šokiran, ali pun empatije i nastavio je da je podržava dok je uspostavljala nove veze sa oba njena oca.

Mišin biološki otac Morne, s druge strane, nije bio oduševljen odlukom svoje ćerke da uključi Majkla u svoje venčanje.

"Moj biološki tata u početku nije bio presrećin. Ali taj dan je bio u znakumene i mog muža", rekla je ona,

"Na kraju je pristao na sve zbog mene. To je bilo čudo! Odnosi između moje dve porodice se poboljšavaju. Sada se slažu. Svi smo sazreli, shvatili da smo ljudi i konačno se pomirili sa onim što se desilo. Pokazujemo jedni drugima poštovanje i svi imamo puno razumevanja."

(Telegraf.rs)

Video: Majka sprečila otmicu petogodišnjeg dečaka: Muškarac usred dana uvlačio dete u automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA