Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tajni signal" koji se širi mrežama spasao joj život: Ovaj dramatičan snimak pogledalo je 17 miliona ljudi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđel je dodala gas, sustigla četvorotočkaš i tada vidimo ženu da okreće dlan, savija palac i preklapa ostala četiri prsta

  • 2

Toni Hernandez i Anđel Porino objavili su snimak u kojem žena signalizira da je u opasnosti. Više od 17 miliona ljudi reagovalo je na dramatične scene iz Nevade (SAD).

Odmah da pojasnimo da je Ženska fondacija Kanade osmislila “znakovni poziv za pomoć” u slučaju partnerskog nasilja, kako bi žrtva alarmirala javnost i kada nije sama. Kasnije je popularizovan putem društvene mreže TikTok.

Na početku, Anđel i Toni voze se autoputem, a ona mu govori da je žena na suvozačevom mestu, u sivometalik Nissanu, pokazala “znak za opasnost”.

Anđel je dodala gas, sustigla četvorotočkaš i tada vidimo ženu da okreće dlan, savija palac i preklapa ostala četiri prsta.

“Opet je to uradila! Hoćemo li ih pratiti? Zaplakaću, upadam u paniku”, kazala je.

U narednoj sceni, čujemo da Anđel razgovara s policijom.

“Želim da prijavim hitan slučaj. Pratim ženu koja je signalizirala da je žrtva nasilja. Ne znam detalje”, kazala je.

@tonylovesangel 😱 MUST WATCH! AND HELP RAISE AWARNESS PLEASE! 🙏🏼 #rescue #sighlanguage #cops #truecrime #abuse #abuseawareness #abusesurvivor #realtv #news #highwaypatrol ♬ original sound - Tony & Angel


Ona potom objašnjava da je dobila instrukcije da “prestane s praćenjem jer pomoć stiže”. Ipak, nije odustala u slučaju da čuvari reda “ne uspeju da pronađu Nissan”.

Nakon nekoliko minuta, sivometalik automobil je zastao na benzinskoj pumpi, a par je odlučio da reaguje, prenosi Daily Mail.

Iz kola je izašao muškarac čije lice ne vidimo najbolje, jer nosi naočare i kačket. Odmah je ušao u prodavnicu, a Toni i Anđel su prišli njegovoj saputnici.

“Pođi s nama, požuri! Biće sve u redu”, čuje se kako govore, dok žena izlazi iz Nissana i seda u njihov automobil.

Na kraju, autori objašnjavaju pratiocima kako se pokazuje “signal za opasnost”.

@tonylovesangel PART 2! 😱 Must watch! Please learn this sign and help spread awarness! ♥️ #carchase #abuse #abusesurvivor #signlanguage #goodsamaritan #part2 #scary #truecrime ♬ original sound - Tony & Angel

Već smo pomenuli da je snimak pregledalo više od 17 miliona ljudi, a povela se i burna rasprava da li su Anđel i Toni iscenirali situaciju.

Ubrzo, oglasio se Toni koji nije demantovao da je priča lažirana, već je osudio ljude koji ih kritikuju.

“Svi koji govore da je priča lažirana ispadaju glupi. Trebalo bi da se stide. Zašto ste ljuti? Ovaj snimak nas uči važnoj lekciji, kako treba da reagujemo u sličnim situacijama. Pokušavamo da pomognemo zajednici i učinimo nešto dobro, a vi tražite način da nas diskreditujete”, rekao je čovek.

@tonylovesangel Replying to @magrela ♬ original sound - Tony & Angel

(Telegraf.rs)

Video: Da li biste se okušali u bacanju plinske boce udalj?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA