Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobičan "ulov" ribara: Sova zalutala 30 kilometara daleko od obale, pogledajte kako je reagovala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udari vetra nisu bili blagi, pa je morala da raširi krila kako bi održala ravnotežu

  • 1

Dvojica mladih ribara lovila su 30-ak kilometara od obale Floride, kada je uplašena ptica sletela na štap, očigledno tražeći spas.

Ovaj nestvaran trenutak je zabeležen kamerom i objavljen na društvenim mrežama, a samo na Tiktoku ga je pogledalo 2,6 miliona ljudi.

Dakle, priča počinje kada se ptica nesigurno smestila na ribarski štap, nasred otvorenog mora. Udari vetra nisu bili blagi, pa je morala da raširi krila kako bi održala ravnotežu.

Tada je jedan od ribara uzviknuo: “Dečko, malo si se izgubio”.

@_thepaigepage My brother and his friend were fishing 20+ miles off shore and an owl landed on their boat. He doesnt have tiktok, but i knew tiktok would LOVE this!!! #animalrescue #owls #funnyanimals ♬ Hey Lover - The Daughters Of Eve

I zaista, ostaje nejasno kako se prelepa ptica našla tako daleko od prirodnog staništa, a naredni kadrovi je prikazuju umotanu u peškir.

“Hajde da te odvedemo kući”, kazao je ribar.

U sledećoj sceni, momak drži sovu i pušta je da poleti prema obližnjoj šumi, odakle je verovatno krenula na dug i opasan put.

(Telegraf.rs)

Video: Jedan od najbogatijih Srba na Hvaru upecao tunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA