Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara je 90 minuta bila zarobljena ispod starog kauča: Vatrogasci su je izvukli i čuli neverovatnu priču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka je bezuspešno pokušavala da se izvuče iz nezgodne situacije

  • 0

Nesvakidašnja priča zabeležena je u engleskom gradu Kolčesteru, a glavna junakinja je Sara Aziz (30). Ona je verovala da će moći sama da spustio kauč s prvog sprata do prizemlja, ali je ubrzo zažalila.

Čim je zakoračila na stepenište izgubila je ravnotežu i završila priklještena ispod kabastog komada nameštaja. Prava je sreća da je kod sebe imala mobilni telefon.

“Bila sam sigurna da ću moći da ga iznesem. Odrasla sam osoba. U jednom trenutku završila sam ispod kauča, pao mi je na leđa”, ispričala je kasnije Sara.

Ona je pokušavala da se izvuče iz nezgodne situacija, a minuti su prolazili. Tačnije 90 minuta. Odlučila je da pozove oca, ali on nije mogao da dođe, pa je okrenula vatrogasce, prenosi The Sun.

“Došli su brzo i baš su bili zgodni. Ja sam ležala kao puž i nisam bila u najboljem izdanju”, kazala je devojka.

Kada su spasioci upitali Saru šta se dogodilo, čuli su neverovatnu priču.

Devojka je odlučila da spusti kauč, a na nogama je nosila klompe, popularne “kroksice”. To se pokazalo kao velika greška, jer se okliznula na stepeništu.


“Nosim ih svakodnevno i baš ih volim. Sada sam naučila da ne spuštam sama nameštaj i da na stepenicama nosim sigurniju obuću”, kazala je Sara.

Vatrogasci su morali da razmontiraju kauč pomoću alata, kako bi izvukli devojku. Polovni komad nameštaja kupljen je prošle godine na Facebooku, a sada je u delovima i čeka da ga neko preuzme.

(Telegraf.rs)

Video: Zbor MUP na Kalemegdanu: Građani videli prikaz opreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA