Vreme čitanja: oko 1 min.

Leševi navodnih vanzemaljaca izloženi u meksičkom Kongresu, veruje se da su stari 1.000 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meksičkom novinaru i ufologu Džejmu Mosanu dozvoljeno je da predstavi dva leša pronađena u Kusku u Peruu.

  • 6
Alien vanzemaljac Foto: Shutterstock

Ljubitelji teorija o NLO-ima su se danas radovali, pošto se u Meksiko Sitiju odigrao jedinstveni događaj, i to ni manje ni više nego u Kongresu te zemlje, piše "Marca".

Zvanični događaj otkrivanja dva navodna leša vanzemaljaca dogodio se u meksičkoj prestonici, a predvodio ga je novinar i ufolog Haime Mausan.

Dva mala "neljudska" leša bila su izložena u kutijama sa staklima tako da svi mogu da ih vide. Veruje se da je mali mumificirani primerak, izvučen iz Kuska u Peruu, star 1.000 godina. Naučnici su bili zajednički domaćini događaja, a bio je prisutan i Rajan Grejvs, izvršni direktor za agencije bezbednost vazduhoplovstva i bivši pilot američke mornarice.

"Vanzemaljci" iz Perua fosilizovani su u rudnicima

Mausan se, pod zakletvom, obratio članovima meksičke vlade i američkim zvaničnicima navodeći svoje nalaze. NLO uzorak, kako je rekao, nedavno je proučavan na Autonomnom nacionalnom univerzitetu Meksika (UNAM), gde su naučnici mogli da izvuku DNK dokaze pomoću radiokarbonskog datiranja.

"Ovi primerci nisu deo naše zemaljske evolucije... Ovo nisu bića koja su pronađena nakon olupine NLO-a. Oni su pronađeni u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizovani", rekao je Mosan prisutnima pod zakletvom.

(Telegraf.rs)

Video: Misteriozni objekat "ulovljen" na nebu: Viralni video koji je snimila super model tokom leta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pitanje

    13. septembar 2023 | 17:28

    Pitanja je mnogo a nema odgovora Ko su oni. Da li su partneri?ako jesu od koga su bežali ili su došli na letovanje. Da li su kolege sa posla? Za koju firmu su bili zaposleni i kolika im je plata bila za ovakav posao i kakve benifite su imali? Da li su prijatelji? Da li su dolazili zbog zabave? Da li su istog pola? Ako su istog pola da li su i oni imali paradu kao mi? I zašto nemaju gaće

  • Molder

    13. septembar 2023 | 16:04

    Baš su mali. Baš i nisu neka pretnja. Ja bi ih prebio kad bi ih video.

  • Aca

    13. septembar 2023 | 16:36

    Kad gledaš ovako nešto tek onda skontaš kako smo mi zatucani. Nama je najbitnije materijalno i da se vidi. A ovi mali zeleni ni gaće nemaju a zezaju se po svemiru. Stvarno smo glupavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA