Vreme čitanja: oko 1 min.

Otrovnica oterala timove sa terena na utakmici prve lige: Morao da interveniše hvatač zmija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaćini na kraju nisu imali razloga da se raduju jer su pobedu odnele igračice Tajgersa

  • 0
zmije, zmija, Udruženje za zaštitu, odgoj i proučavanje životinja "ZOO Planet" Foto: Udruženje za zaštitu, odgoj i proučavanje životinja "ZOO Planet"

Zmija otrovnica odložila je početak utakmice između ženskih timova u australijskom prvenstvu u ragbiju, prenosi Večernji list.

Crna zmija sa crvenim trbuhom, otrovna vrsta koja se nalazi širom istočne Australije, primećena je kako puže po terenu stadionu na zapadu Sidneja pre početka utakmice AFLW.

Igračice Džajantsa iz Sidneja i Tajgersa iz Ričmonda čekale su oko pola sata da stigne hvatač zmija. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi opasna otrovnica koju je hvatač međutim bezo uhvatio i opušteno ubacio u vreću.

- Početak utakmice je odložen jer je trenutno na terenu mala crna zmija sa crvenim trbuhom. Sada su 34 stepena i okruženi smo grmljem pa pretpostavljam da to i nije toliko iznenađujuće - rekla je Brajana Harvi iz domaćeg kluba televiziji Fox.

Domaćini na kraju nisu imali razloga da se raduju jer su pobedu odnele igračice Tajgersa.

(Telegraf.rs)

Video: Nema noge, ali nije zmija: Ovaj "ljigavac" plaši ljude, a potpuno je bezopasan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA