≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pomerite se, to je divlja životinja": Turisti se smejali i čačkali losa, ali ubrzo ih je stigla karma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osoba koja je snimila video zasula je neodgovorne mladiće psovkama, ali su oni nastavili sa svojim nedoličnim ponašanjem

  • 0

Na popularnom Instagram nalogu po imenu "Tourons of Iellovstone" koji ukazuje na nedolična ponašanja turista objavljen je snimak dvojice kako zadirkuju losa u Montani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by TouronsOfYellowstone (@touronsofyellowstone)

Osoba koja je snimila video zasula je neodgovorne mladiće psovkama, ali su oni nastavili sa svojim nedoličnim ponašanjem. Kada se jedan previše približio, los se okrenuo i krenuo za počiniocima.

„Tako uče“, prokomentarisao je jedan korisnik.

Inače,  losovi su uobičajeni u ovom delu države, a posetioci bi uvek trebalo da odaju poštovanje koje zaslužuju. Los - algonkinska reč koja znači "jedač grančica" - povređuje više ljudi nego bilo koja druga divlja životinja u Americi.

Oni su najveći član porodice jelena i mogu trčati 35 milja na sat. U Sjedinjenim Državama ima oko 300.000 losova i oni su najviši sisari u Severnoj Americi.

Divljim životinjama nikada ne treba prilaziti, a to posebno važi za tako velika stvorenja. Održavanje bezbedne distance je od vitalnog značaja.

„Za razliku od većine divljih životinja koje obično pobegnu ako im se približe, losovi će stajati na svom mestu i često jurišati ako se osećaju ugroženo“, navodi Colorado Outdoors.

(Telegraf.rs)

Video: Redak snimak iz divljine još ređe zveri: Snežni leopard u svom punom sjaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA