Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženu je bilo sramota od neprijatnog mirisa u spavaćoj sobi: Nije ni slutila kakva opasnost vreba

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imali smo sreće da ustanovimo problem na vreme", otkrila je

  • 4

Klaudija Anderson (26) nedavno je iznenadila pratioce na TikToku sa pričom iz spavaće sobe. Danima ju je mučio neprijatan miris, poput “ustajale ribe”, čiji uzrok nije mogla da pronađe.

Žena se “posavetovala” sa Guglom, verujući da je reč o zapušenim vodovodnim cevima, ali su stvari otišle u sasvim drugom smeru.

“Suprug i ja smo proverili odvod u kupatilu, očistili ga, ali je smrad ostao. Nismo hteli nikome da kažemo, jer nas je bilo sramota”, kazala je Klaudija.

Zatim je kontaktirala zeta, električara, a on joj je otkrio zabrinjavajuću istinu.

“Trebalo bi to odmah da proveriš”, kazao je, a žena je pozvala svekra (takođe električara), koji je došao da vidi o čemu se radi, prenosi Daily Star.

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell #fishysmellinbedroom #electrician #sparky #callanelectrician #firehazard #electricalemergency #bedroom #bedroommakeover #ensuite #fire #firesafety ♬ original sound - Claudia Anderson

Klaudija je otkrila uzrok neprijatnog mirisa i upozorila ljude da obrate pažnju, jer može doći do prilično opasne situacije.

“Pogledajte kutiju s prekidačima i žice. Zastrašujuće! Dolazilo je do kratkog spoja, što je topilo plastiku. Zato je smrdelo. Imali smo sreće da ustanovimo problem, pre nego što je sve izgorelo”, kazala je.


Ona je savetovala ljude da u slučaju istog, ili sličnog problema odmah kontaktiraju električara.

(Telegraf.rs)

Video: Videla kako napadaju biciklistu, pa dohvatila lopatu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Xy

    16. oktobar 2023 | 12:15

    Koji mentoli. Miris zapaljene plastike je tako karakteristican da ga ne mozes ne prepoznati. Jesu li svi tamo tako inteligentni?

  • Miki

    16. oktobar 2023 | 09:51

    Paljevina i odvod se jedva razlikuju. Bravo što se odmah primetili.

  • deda Mile električar

    17. oktobar 2023 | 16:41

    Miris "crkotine" nastaje od pregrejanog kućišta prekidača napravljenog od bakelita. Bakelit se nekada mnogo koristio, a sada skoro da se ne koristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA