≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deci nikada ne okrećite leđa, ali nikada! Ova scena je mogla da se završi tragično

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mališan je napravio prve korake pre mesec dana, pa je vežbao hodanje

  • 0
beba u kolicima Printskrin: Viral Press via AP

Dramatičan snimak je zabeležen 9. oktobra u jugozapadnoj kineskoj provinciji Sečuan, a srećom da je sve okončano bez posledica.

Vidimo trenutak kada je dete u šetalici nekako uspelo da izađe ispred kuće. S njim je bila baka, koja se okrenula da bi pripremila mleko - i nije shvatila šta se dogodilo.

Jednogodišnje dete se navodno spustilo 200 metara niz ulicu, a situaciju su zabeležile kamere koje je postavila njegova majka.

Naime, porodična kuća se nalazi pored prometne ulice, pa je žena odlučila da se dodatno obezbede s pet kamera, montiranih da prate dešavanja unutra i napolju.

Snimci prikazuju kako je baka primetila da je dete nestalo, izašla na ulicu, a potom potrčala do njega. Nekoliko trenutaka kasnije se vratila, noseći ga u naručju.

Video: Drama sa srećnim krajem: Dete u šetalici završilo na ulici, baka sprečila najgore

Medijima je objasnila da na ulazu u kuću obično postavlja stolicu, kako bi ga blokirala, ali je tog dana izašla i zaboravila da je vrati, prenosi AP.

Mališan je napravio prve korake pre mesec dana, pa su ga članovi porodice stavljali u dubak, i puštali da vežba hodanje u prizemlju kuće.


(Telegraf.rs)

Video: Horor od kojeg svaki roditelj strahuje: Što duže gledate ovaj snimak, on postaje strašniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA