Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaposlio se u prodavnici telefona, pa ekspresno završio iza rešetaka: Kamera snimila šta je uradio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Procenjuje se da šteta iznosi oko 32.000 dolara

  • 0
Krađa telefona Printskrin: Policija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije objavilo je snimak iz prodavnice telefona u Moskvi, gde se odigrala nesvakidanja krađa.

Vidimo menadžera lokala, kojem je to bio prvi radni dan(!), kako uzima “ajfon” uređaje i stavlja ih u ranac i kofer. Potom je ukrao 570 dolara iz kase i mirno izašao napolje. Uopšte mu nije smetalo što ga snima kamera.

Kako je saopšteno, čovek je prvog dana na poslu ukrao 53 nova telefona i desetine futrola. Pošto je imao ključeve od lokala, došao je ranije, organizovao poharu i pobegao.

Veruje se da je dobio posao u Moskvi zahvaljujući falsifikovanim ispravama, a posle krađe je otišao svojoj kući u Sevastopolju.

 

Pošto se nije potrudio da sakrije lice, brzo je identifikovan i uhapšen, prenosi Oddity Central.

Policija je zaplenila deo ukradene robe, ali je lopov rekao da je uspeo da proda desetine “ajfona” na putu do kuće. On će s krivičnom prijavom biti predat nadležnom sudu.

Prodavnica telefona procenjuje da šteta iznosi oko 32.000 dolara, a najavljuje da će ubuduće rigoroznije kontrolisati prijave za posao.

(Telegraf.rs)

Video: On je najsrećniji vozač kamiona na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA