Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan istrčao na ulicu, hteo da reguliše saobraćaj u kružnom toku: Policija ga uhvatila, morao da plati kaznu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strani državljanin je priveden, a nakon otrežnjenja, protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje saobraćaja na putevima i blokiranje i ometanje saobraćaja

  • 0
Tinejdžer, maloletnik pije alkohol, alkoholizam među decom, omladinom, pijan, pijanstvo Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog ugrožavanja, blokiranja i ometanja saobraćaja kažnjen je 31-godišnji strani državljanin koji je usmeravao vozila pod dejstvom alkohola na kružnom toku u Belhatovu u Poljskoj.

Kako je danas saopštila portparolka policije u Belhatovu, Ivona Kasevska, neobična intervencija dogodila se u Belhatovu u sredu, 1. novembra oko 17.30.

Dežurni policajac u lokalnoj policijskoj stanici dobio je prijavu da muškarac usmerava saobraćaj na kružnoj raskrsnici, navodi agencija PAP.

Kako navodi Kasevska, prijavu je podneo učesnik u saobraćaju koji je zbog neodgovornog ponašanja pešaka bio prinuđen da zaustavi svoj automobil na kružnom toku, prenosi Tanjug.

- Svedok je prijavio da je muškarac iznenada istrčao na ulicu, direktno ispred vozila koje je naišlo, primoravajući vozača da naglo zakoči. Pored toga, blokirao je saobraćaj i davao signale ostalim vozačima, naređujući im da uđu u kružni tok. Čovek se na isti način ponašao i prema drugim vozačima, signalizirajući jednima da stanu, a drugima da nastave da voze - rekla je ona.

Portparolka je dodala da je muškarac vozačima koji su mu se obratili objasnio da pomaže policiji. Zahvaljujući reakciji drugih vozača i policajaca koji su došli na lice mesta, niko nije povređen.

Strani državljanin je priveden, a nakon otrežnjenja, protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje saobraćaja na putevima i blokiranje i ometanje saobraćaja.

Pred sudom se pojavio po ubrzanom postupku. Kažnjen je sa 2.500 zlota (oko 600 evra).

(Telegraf.rs)

Video: Pijani debeljko pokušao da izbije loptu klincu: Mali ga driblingom naterao da zaore nosem pod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA