Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena na bizaran način otkrila da njen partner vodi dvostruki život: Ove tri poruke su je slomile

Vreme čitanja: oko 2 min.

Očajna žena je potražila savet od korisnika Reddita

  • 0

Neimenovana majka troje dece oglasila se na Redditu sa tužnom pričom i zatražila savet. Ona je objasnila detalje svoje 10-godišnje veze i šokantnog otkrića koje joj je okrenulo život naglavačke.

Odmah je istakla da s partnerom živi u vanbračnoj vezi, kao i da imaju mališane stare četiri, sedam i 10 meseci. Praktično su odrasli zajedno, a zovu se “mužem” i “ženom” iako nisu zakonski venčani.

“Neću da ulepšavam našu priču, jer je daleko od savršene. Ali, uvek sam mislila da ćemo zajedno ostariti”, napisala je na početku.

Ona je objasnila da je nedavno dobila poruku od bivše supruge svog rođaka koja joj je pokazala “printskrinove” ekrana sa društvene mreže Tinder, gde je njen partner otvorio nalog pod drugim imenom.

“Objavio je slike snimljene nekoliko dana ranije, tako da znam da nije stari profil. Koristio je ime koje smo dogovorili za četvrto dete, ako bude dečak”, napisala je.

Žena nije želela da veruje da je partner vara, posebno jer se uvek gnušao nevernih muškaraca, objasnila je.

“Njegov tata je bio ženskaroš, što je izazvalo mnogo trauma za njega i njegovu porodicu”.

Odmah je napravila lažni nalog na Tinderu u pokušaju da uhvati partnera na delu, ali nije uspela. Zato je odlučila da “zaviri” u njegov telefon.

Devojka mobilni telefon Foto: Shutterstock

“Znala sam njegovu lozinku, kao što i on zna moju. Na telefonu sam videla toliko toga. Ništa nije bilo skriveno”, napisala je.

Naime, pronašla je poruke poslate na tri različita broja, očigledno devojaka, kao i slike koje je s njima razmenjivao, prenosi Mirror.

“Zatekla sam i prepiske na Snapchatu, gde me emotivno varao s više devojaka, koje je nazivao ‘dušo’ i slično. Tamo je pisao da je samohrani otac i da majka ne želi da ima ništa s decom. Bilo je i eksplicitnih slika”, otkrila je na Redditu.

A, onda je usledio dodatni šok. Žena je pronašla skriveni folder sa fotografijama i snimcima pomenutih devojaka, a jedna ga je nazivala pravim imenom.

“Sve sam snimila i poslala sebi na mejl. Nisam sigurna šta ću da uradim s tim, ali imam u svom posedu”, istakla je.

Na kraju je objasnila da je zabrinuta za budućnost s obzirom da nema novca niti porodicu, a vlasništvo nad kućom deli sa partnerom.

“Nema puno novca, ali sam zavisna od njega. A, nisam sigurna koliko dugo mogu da se pretvaram da je sve u redu. Zato se obraćam vama. Molim vas, dajte mi bilo kakav savet".

Tinder Foto: Shutterstock

Korisnici Reddita komentarisali su objavu u većem broju, uveravajući ženu da je pomoć dostupna i da bi trebalo da je potraži.

“Pošaljite mi privatnu poruku. Ja sam savetnik za nasilje u porodici. Razumem da niste zlostavljani, ali je zarobljeni u veoma lošoj situaciji”, napisao je jedan.

Drugi se nadovezao: “Obratite se nevladinoj organizaciji za pomoć samohranim majkama, oni će znati šta da radite”.

U gomili poruka podrške ističe se i ova: “Što pre potražite pravni savet, saznajte šta mora da uradi da bi vas podržao dok se ne osamostalite. Socijalne usluge i obuka za posao su stvari koje ćete morati da razmotrite”.

(Telegraf.rs)

Video: Stravičan snimak bebe koja se otkotljala u dubku dok je baka pomahnitalo juri po prometnoj ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA