Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok otkriće! Mladić mesecima živeo ispod stepeništa u tržnom centru: Imao je šator, sto i kompjuter

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedni su hvalili njegovu snalažljivost, a drugi ga nazivali "parazitom"

  • 1

Čuvari tržnog centra u Šangaju ostali su šokirani kada je ispod stepeništa otkriveno “skrovište” nepoznatog mladića. On je šest meseci boravio u jednom kutku, gde je razapeo šator, postavio sto, stolicu i laptop.

Svi znamo koliko su tržni centri prometne lokacije, što otežava posao obezbeđenju, ali ostaje nejasno kako “nezvani gost” nije primećen, prenosi Oddity Central.

Priča je završila na društvenim mrežama, kao i snimci mladića i njegovog improvizovanog “prebivališta”.

On je “dopunjavao” telefon i računar preko lokalne mreže i uspeo da ostane neotkriven mesecima. Možemo ga videti kako se odmara u stolici.

Momak je naposletku uhapšen, a priča je izazvala podeljena mišljenja na društvenim mrežama. Jedni su hvalili njegovu snalažljivost, a drugi ga nazivali “parazitom” koji je mogao da nanese štetu lokalima u tržnom centru.

Kasnije je otkriveno da je neimenovanog momka pre šest meseci primetio jedan čuvar i odmah mu naredio da napustio prostor. Međutim, on je objasnio da se smestio ispod stepeništa jer mu treba mir dok pripremi prijemni za fakultet.

Čuvar se smilovao i dozvolio mu da ostane, dok ne prođe važan ispit. Nije poznato šta se dogodilo s tim čovekom, ali je mladić nastavio da živi ispod stepeništa sve do 30. oktobra, kada ga je primetio drugi pripadnik obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Video: Doberman mirno sedi dok ga mališan "pregleda": Sve je bolje nego veterinar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA