Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se ne radi s divljim medvedom: Mladići uživali, pravili selfije, a onda je stigla "opomena"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osoba koja snima i momci koji se šetkaju u neposrednoj blizini životinje očigledno nisu svesni opasnosti

  • 1

Nesvakidašnji, na drugi pogled zastrašujući snimak zabeležen je na reci Kembel u Britanskoj Kolumbiji, a trebalo bi da posluži kao lekcija svima.

Zašto ističemo “na drugi pogled”? Zato što deluje da je sve u najboljem redu, a zapravo je sreća da su svi akteri ostali živi i zdravi.

Osoba koja snima i momci koji se šetkaju u neposrednoj blizini medveda, dok jede, očigledno nisu svesni opasnosti u kojoj se nalaze.

Mladići se zabavljaju, prave selfije, a jedan je odlučio da ga pomazi po leđima! Tada je dobio “opomenu”, a moglo je da se završi tragično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @touronsofnationalparks

Snimak je osvanuo na Instagram stranici “TouronsOfNationalParks”, koji ukazuje na loše ponašanje turista na lokacijama u prirodi, prenosi Yahoo News.

“Nikada ne bi trebalo da se toliko približite medvedu. NIKADA! Naročito kada jede. Medvedi mogu biti izuzetno teritorijalni i agresivni kada je u pitanju hrana. Mogao bi da pomisli da ste konkurencija za njihov obrok i da vas ubije. Mogli biste postati glavno jelo! Budite pametni, koristite zdrav razum i naučite kako se posmatraju divlje životinje”, stoji u poruci.

(Telegraf.rs)

Video: Dva velika crna medveda se žesto "pošibala" nasred Zoo vrta, posetioci šokirani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA