Vreme čitanja: oko 1 min.

U Nemačkoj se stvar koju Balkanci bacaju, prodaje za skoro 10 evra po pakovanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner”, jedan je od komentara

  • 3
Kukuruz Foto: Shutterstock

U marketima poslednjih nekoliko godina na rafovima možemo da vidimo kesice iskecanog kupusa, zapakovanu lukovinu, izrendan kačkavljaj, a sve u cilju toga da nam se uštedi vreme.

Međutim, neke stvari su zaista, pa, malo je reći, sulude.

 Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Nemačke na kom se vidi da su na prodaju ostaci klipova kukuruza spakovani u kese.

"U Nemačkoj se prodaju ostaci klipa kukuruza. Komiljka ili kočanjka ili čutka kako se već u kom kraju Srbije zove 15 komada za 8 evra", stoji u objavi na društvenoj mreži "X".

Brojni korisnici ove mreže komentarisali su da je neverovatno da se ovo prodaje, a bilo je i onih koji su ostavili duhovite komentare.

“Šta će im? Za potpalu?”, “Stoji li ova roba na polici gde je toalet papir?” Pa nije valjda da su ostali bez toalet papira?!”, “Čemu služe”, “Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner”, neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • &

    15. decembar 2023 | 08:31

    Srbi rade siju žita pa imaju .🤗

  • Recept

    15. decembar 2023 | 07:31

    U plehano korito, korpu čokanja. Kada na pola sagore, utabati lopatom da se ugasi plamen, žicu protrljati čokanjem, namazati parčetom slanine i redjati.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA