Vreme čitanja: oko 1 min.

Prase s ražnja pobeglo u reku, hit snimak na TikToku: Plivalo za slobodu, vlasnik ga jurio duž obale

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đipalo je kroz vodu, pa se uspentralo na strmu obalu, izvelo manevar dostojan nekog sportiste u napadu, samo što prase nije trčalo ka golu, već ka slobodi. Trči, prase, trči!

  • 1

Video praseta koje beži vlasniku postao je hit na TikToku sa više od 1,4 miliona pregleda. 

Snimak odbeglog praseta navodno je nastao u Otočcu u Liki. Prase pliva rekom ne bi li uteklo, a sve je "začinjeno" muzikom Rokera s Moravu "Naš mali Milojica, nemiran ki čigra, mlogo vole, mlogo vole s prasci da se sigra, op cvrc grok šumadijski rok, od đuskanje Milojicu strefio je šok".

Prasence je plivalo u reci, pa izašlo na obalu, ali kada je shvatilo da se muškarac opasno približio, vratilo se u vodu. I kada je izašlo na kopno bilo je jasno da je brže od čoveka.

Đipalo je kroz vodu, pa se uspentralo na strmu obalu, izvelo manevar vredan najsnalažljivijih fudbalera, samo što prase nije trčalo da ka golu, već ka slobodi. Trči, prase, trči!

Potom ga nestade u šiblju i jarku. Šta je s njim dalje bilo, ne znamo, možda se odmetnulo i postalo divlje prase...

Mnoge korisnike TikToka ovaj prizor je zabavio, a neki su se šalili da je prasence spasavalo živu glavu i da je izbeglo da postane pečenje. "Neka živi", "Tu ribu volim da jedem", "Bravo mali", "Nema pečenja", "Ne da se gici", neki su od više od 400 komentara.

@katekostelac #pecenka#gackariver ♬ original sound - user9246618041688

(Telegraf.rs)

Video: Neobična grupa dobrih kuvara: Kada su šefovi kuhinje pravi prasci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA