Vreme čitanja: oko 4 min.

Poklon za prijateljicu

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Prijatelji su uvek uz nas kada su nam potrebni. Stoga, kada postoji prilika za slavlje i poklone, vredi razmisliti šta odabrati za stvaranje nezaboravnih uspomena. Uz našu listu PEPCO saveta i inspiracija naći ćete savršen poklon za svoju prijateljicu

  • 0
Poklon, rođendan, praznici Foto: Shutterstock

Šta izabrati za poklon prijateljici?

Nema ništa lepše od bliskog prijateljstva. Da bismo to cenili, često odlučujemo da darujemo prijatelje. U umetnosti davanja poklona najvažnije je izmamiti osmeh na lice primaoca – na kraju krajeva, povezuju nas trenuci radosti, svetlucanja u očima i smeha.

Možda se čini da izbor poklona za najbližu prijateljicu nije težak. Provodeći mnogo vremena zajedno, poznajemo svakodnevicu, navike i planove jedni drugih. Ipak, izbor pravog poklona nije uvek lak, posebno kada želimo da ga poklonimo bez posebnog razloga.

Zato smo pripremili kolekciju saveta i inspiracija koji će vam pomoći da izaberete savršen poklon za svoju prijateljicu. Pogledajte kako možete iznenaditi voljenu osobu i pretvoriti posebnu priliku ili običan dan u nezaboravno iskustvo!

Kreativno ili praktično? Zavisi!

Poklon, rođendan, praznici Foto: Shutterstock

Prilikom odabira pravog poklona, obično se suočavamo sa pitanjem: da li da bude praktičan ili originalan? Odgovor nije jasan. Sve zavisi od toga kakva je osoba vaša prijateljica.

Ako pragmatičnije pristupa životu, ljubitelj je minimalizma i ne voli da skuplja beskorisne stvari - bolje je izabrati praktičan poklon koji će zaista koristiti. To može biti nova kućna oprema, omiljena kozmetika, komad odeće koji nedostaje ili sportski pribor. Pre nego što se odlučite, pokušajte da suptilno pitate svoju prijateljicu ili njenog partnera kako bi poklon zaista zadovoljio njene potrebe.

Tvoja prijateljica voli iznenađenja, kreativne sitnice i ručno rađene poklone – ne nužno funkcionalne, ali zabavne? Ukoliko je tako, samo napred i izaberite originalan poklon! Sa ovom opcijom, ograničeni ste samo sopstvenom maštom. Možete odabrati lude opcije, kao što je padobranstvo, ili poklone „uradi sam“ – kao što su ručno rađene sveće i kozmetika. Takav poklon će svakako doneti veliku radost i biće prilika za izgradnju zajedničkih uspomena.

Pokloni za aktivnu osobu

Poklon, rođendan, praznici Foto: Shutterstock

Ako je vaša prijateljica ljubitelj fizičke aktivnosti ili se bavi određenim sportom, fokusirajte se na predloge koji odgovaraju njenom energičnom načinu života. Dobra ideja će biti moderan pametni sat koji vam omogućava da pratite sve parametre važne tokom treninga, kao što su: puls ili vreme vežbanja. Pametni sat sa GPS funkcijom će takođe biti koristan tokom planinarenja.

Članstvo u vašoj omiljenoj teretani ili fitnes klubu biće podjednako praktično. Takav poklon nije samo dodatna motivacija za trening, već i kapija za razne fizičke aktivnosti – treninge snage, kardio treninga, intervalne treninge i razne grupne časove.

Takođe možete da izaberete sportske dodatke, kao što su bežične slušalice koje će vam omogućiti da uživate u muzici tokom treninga i veliki pover bank – savršen za duge šetnje i planinske staze.

Pokloni za ljubitelje enterijera

Kako odabrati poklon za prijatelja koji je strastven za dizajn enterijera? Pre svega, obratite pažnju na njegovu estetiku. Verovatno dobro poznajete unutrašnjost njenog stana. Razmislite šta bi moglo da se uklopi u enterijer i istovremeno je podseti na vas?

Elegantne zidne dekoracije, kao što su: okvir za slike, gde možete postaviti vaše zajedničke fotografije ili sliku po meri. To je poklon koji će se uklopiti u estetiku vaše prijateljice i vratiće joj uspomene svaki put kada ga ona pogleda.

Oni su uvek dobar poklon sveće i svećnjaci. Ovi detalji ne samo da dodaju karakter enterijeru i stvaraju prijatnu atmosferu tokom dugih večeri, već i ispunjavaju prostor umirujućom aromom. Ako izaberete mirisne sveće, uverite se da miris odgovara ukusu vaše prijateljice.

Ako vaša prijateljica voli živahne enterijere, izaberite cveće i biljke koje unose mnogo energije u svaki prostor. Izbori su beskrajni, ali pratite njenu ruku do biljaka. Ako nema mnogo znanja i veština u ovoj oblasti, izaberite prilično otporno i nezahtevno saksijsko cveće, kao što su zamiokulkas, sansevieria, crassula ili aloe.

Poklon za putnicu

Za ljude željne uzbuđenja, najbolje je izabrati praktične poklone ili one koji će vam omogućiti da ovekovečite nezaboravne trenutke sa svog putovanja. Možete odabrati personalizovani turistički ranac u koji će stati sve stvari neophodne za putovanje. Takav ranac treba da bude udoban, prilagođen visini i težini i vodootporan – posebno ako je vaš prijatelj ljubiteljica divljih putovanja.

Za gradske turiste, elegantan kofer na točkovima biće idealan poklon. Obavezno izaberite optimalnu veličinu, odnosno onu koju priznaju avio-kompanije. Točkovi treba da se rotiraju na svakoj osi, a ručka treba da bude podesiva. To nije samo funkcionalan već i estetski poklon koji će olakšati svako putovanje u inostranstvo.

Ljubitelji putovanja će takođe ceniti analognu kameru ili minijaturni digitalni fotoaparat sa funkcijom trenutnog štampanja fotografija. Takav alat je nezamenljiv saputnik koji vam omogućava da uhvatite posebne trenutke tokom putovanja. Ne zauzima puno prostora u vašem koferu i omogućava vam da sačuvate nezaboravne trenutke - bez potrebe da posežete za pametnim telefonom koji vas ometa.

Poklon za lepotu i opuštanje

Poklon, rođendan, praznici Foto: Shutterstock

Da li želite da svom prijatelju pružite trenutak (ili čak mnogo trenutaka!) zadovoljstva? Kozmetika bi bila odlična ideja. Ovaj poklon za prijateljicu će obogatiti njen kućni toaletni sto i omogućiti vam da otkrijete potpuno nove proizvode, formule i završne obrade. Prilikom izbora vodite računa o tipu kože, tenu i individualnim preferencijama u pogledu konzistencije i mirisa kozmetike, tako da njihovo korišćenje bude čisto zadovoljstvo.

Vaučer za opuštajuću masažu za dvoje ili zajednička poseta SPA idealna je prilika da provedete vreme zajedno i regenerišete svoje telo i um. Možete kreativno opisati takav poklon i staviti ga u elegantnu kovertu pričvršćenu za buket cveća.

Takođe vredi izabrati klasiku, odnosno parfeme čiji će miris uvek biti povezan sa vama kod voljene osobe. Izaberite ovaj poklon ako znate koje mirisne note voli vaš prijatelj - cvetne, orijentalne, citrusne, drvene ili chipre? Pažljivo istražite, jer pogrešan miris može zauvek ostati zaključan u pozadini vašeg toaletnog stolića.

Pepco Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA