Vreme čitanja: oko 2 min.

Bila sam supruga samo 60 minuta: Mladoženja umro ubrzo pošto je izgovorio sudbonosno "da"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Okrenuo se ka meni i samo ponavljao "Ne mogu da dišem, vruće mi je, žedan sam", mislila sa da ima napad panike"

  • 0

Oko sat vremena pošto su izgovorili "da" u crkvi, mlada Džoni Dejvis vozila je iza ambulantnih kola u kojima je bio njen suprug, Toris (48), navodi Njujork Post.

Mladoženja je kolabirao ispred crkve, dok su se fotografisali pošto su se zakleli na večnu ljubav i da će jedno drugo voleti i poštovati dok ih smrt ne rastavi.

Džoni je bila šokirana da je njihov zavet trajao samo jedan sat.

"Toris se okrenuo ka meni i samo ponavljao "Ne mogu da dišem, vruće mi je, žedan sam", ispričala je Džoni (44) iz Omahe u Nebraski. "Nosio je odelo, a dan je bio topao, pa sam pomislila da možda ima napad panike. Uporno mi se izvinjavao i govorio mi koliko me voli. Nisam mogla ni da zamislim šta će se sledeće desiti".

Ubrzo pošto se Toris srušio, stigla je hitna pomoć. Džoni je stajala u blizini, u neverici, kao gromom pogođena.

"Bilo je nadrealno, samo 10 minuta ranije rekli smo jedno drugom naše zavete".

U Urgentnom centru, doktori su se skoro sat vremena borili da spasu Torisa, koji je pretrpeo srčani udar izazvan krvnim ugruškom, koji je stigao do srca.

"Pustili su me da ga vidim, ništa nisu mogli da učine za njega, molila sam ih, nekoliko meseci ranije umro mi je i otac, nisam mogla da izgubim i muža", ispričala je Džoni za The Sun. "Ali je Toris otišao 19. juna 2023, na dan svadbe".

"U februaru mi je otac preminuo od leukemije, moja starija ćerka Rič je takođe izgubila svog oca nekoliko meseci pre toga, a i rođaka mi je preminula u februaru, sad i Toris, svi smo bili slomljeni".

Džoni nalazi utehu u tome što su ona i Toris imali priliku da kažu jedno drugom svoje bračne zavete i izreknu ljubav jedno prema drugom.

"Mislila sam da sam najsrećnija žena na svetu jer imam Torisa. Bio je div, ali nežan".

Za njih dvoje bila je to ljubav na prvi pogled 17 godina ranije.

"Videla sam ga dok se vozio ulicom. Proćaskali smo i bilo je varnica. Oboje smo tada bili u braku, pa smo znali da od toga ništa neće biti".

"Godinama kasnije, prijavila sam se da budem hraniteljka, a dečak kog su mi poslali bio je baš Torisov sin. U to vreme, nije mogao da se stara o njemu. Kad sam ga videla ispred jedne prodavnice nekoliko godina kasnije, pozvala sam ga. Tada smo već oboje bili razvedeni, bilo je kao da nam je suđeno da budemo zajedno.

Toris je zaprosio Džoni 2017. godine, a 18 meseci kasnije rodila se Osijan.

"Možda mi je bio muž na sat vremena, ali potrudiću se da uspomena na njega traje ceo život".

(Telegraf,rs)

Video: Tuča na svadbi: Udovica žali muža koga je od batina ubio sestrić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA