Vreme čitanja: oko 1 min.

Mislila da je skinula zaštitnu foliju s televizora, a zapravo je uništila ekran: Proizvođač se odmah oglasio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pratioci su Kelsi u komentarima poručili da im zaista nije jasno kako nije shvatila da nije reč o običnoj foliji

  • 0

Kelsi je TikTokerka koja na ovoj društvenoj mreži objavljuje zanimljiv sadržaj, a nedavno je nasmejala sve video-snimkom u kom pokazuje kakvu je grešku napravila nakon što je kući donela novi televizor.

Ona i njen partner su s televizora skinuli ono za šta su mislili da je obična zaštitna folija. Međutim, skinuli su polarizirajuću foliju koja omogućuje ekranu prikazivanje slike tako da kontroliše količinu svetla koja dolazi do ekrana.

Jedna je od najvažnijih stvari televizijskog ekrana jer se bez nje vidi samo belo osvetljenje.

@kumalashstudio I feel like I can talk about this now since its been a while. WHY was there not a sticker on the front that said this is not a protective plastic. Do not remove 😭 #movingtospain #usatospain ♬ original sound - 🇺🇸KUMA|Life & Lashes in 🇪🇸

"Zašto nisu stavili nalepnicu na ekran s upozorenjem da to nije zaštitna folija i da se ne skida", pitala se Kelsi.

Srećom, proizvođač televizora imao je razumevanja pa joj je poslao drugi proizvod. Istakli su da ovo nije bio prvi ovakav slučaj.

Pratioci su Kelsi u komentarima poručili da im zaista nije jasno kako nije shvatila da nije reč o običnoj foliji, ali među njima se našao još jedan proizvođač televizora koji je otkrio da zaista ima puno slučajeva kad ljudi zabunom skinu polarizirajuću foliju.

"Imao sam kupce koji su to napravili i tako je bolno bilo reći im da su uništili televizor. Takođe, koji televizor dolazi sa zaštitnim filmom? Odgovor je - niti jedan", napisao je.

(Telegraf.rs)

Video: Da nije smešno, bilo bi tužno: Mlatila pinjatu, a na kraju je pinjata omlatila nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA