≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz zida je dopirala neobična buka, pa je odlučila da ga razbije: Šokirala se kad je ugledala poznato lice

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je pregledan više od 2,5 miliona puta

  • 0

Tiktokerka Džej nedavno je objavila snimak koji je pregledan više od 2,5 miliona puta, a zabeležen tokom renovinaranja njenog doma u Pensilvaniji.

Ona je objasnila da je čula neobičnu buku koja je dopirala iz zida dnevne sobe, pa je odlučila da ga razbije i razreši enigmu.

Na početku, Džej ulazi u sobu kako bi pogledala šta je urađeno. Tada je začula buku i pozvala policiju, prenosi Daily Star.

Savetovano joj je da razbije deo zida i tako reši misteriju, što je učinila.

Uzela je nož i počela da “kopa” sveži gips, a onda ugledala mačju šapu! Pred njom se ukazao unezvereni ljubimac čiji nestanak nije ni primetila.

“Ne mogu da verujem da su radnici zazidali moju mačku u j***** zid”, napisala je Džej u poruci, i izazvala lavinu komentara.

@myworld.wejustliveinit I really can not believe the maintenance team patched my cat into the freaking wall!! Soon as i walked into my apartment i heard him meowing & scratching at the wall 🥺 I feel sooo bad he was probably so scared #fyp #fypシ #catsoftiktok #cat #kitten #ihateithere #catlover ♬ original sound - J.A.Y. 💟

Brojni korisnici su osudili “nesposobne radnike”.

“Počela sam da plačem, tako mi je žao koliko se uznemirila”, napisala je jedna žena.

Pojedinci smatraju da su radnici “namerno” zazidali životinju: “Sigurno su znali. Ljudi se toliko loše odnose prema mačkama i to mi slama srce”.

Ni vlasnica nije pošteđena kritika, jer “nije bila dovoljno odgovorna”: “Da li ste znali da dolaze? Morali ste da povedete računa o svom ljubimcu”.

Džej je kasnije objavila snimak “suočavanja” s nadzornikom radova, kojem je rekla da sumnja da je mačka greškom zazidana.

“Verovatno su je videli, pokušali da uhvate, ali nisu mogli. Nisu sačekali da izađe, pa su zatvorili zid”, kazala je.

(Telegraf.rs)

Video: Maleno mače ostalo zaglavljeno u zidu grade: Tiho mjaukanje joj spaslo život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA