Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije dobio bakšiš za porudžbinu od 600 evra: Konobar pobesneo i smislio "paklenu" osvetu

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnja priča podelila je mišljenja ljudi

  • 4

Din Redmond (23) objavio je snimak na TikToku i izazvao veliku pažnju korisnika.

Momak radi u restoranu i tvrdi da je dobio porudžbinu od 50 artikala u devet ujutru, vrednu 600 evra, što je prouzrokovalu pravu dramu.

Na snimku, koji ima više od 1,1 milion pregleda, objašnjava da je pozvao ženu (Karen) i upozorio da će biti potrebno “dodatnih 30 minuta” da se porudžbina pripremi.

Dobio je, kako tvrdi, neprijatan odgovor zbog “dodatnog čekanja”, posle čega je prekinula vezu.

Žena je došla u lokal u 9.30 i shvatila da porudžbina nije gotova. Navodno je rekla: “Pitali ste me da li možete da nam date još 30 minuta, a rekla sam ne”.

“Sačekala je da se hrana pripremi, a nakon preuzimanja nije ostavila bakšiš”, rekao je Din.

Pola sata kasnije se pojavila u restoranu i upitala: “Postoji li razlog zašto ste mi dali suve sendviče? Bez kečapa, ljutog sosa, senfa”.

“Malo je falilo da je odvučem do dela za samoposluživanje, gde lepo piše da mušterije same uzimaju sos”, kazao je mladić.

@deanredmonds She wrote such a bad review #customerservice #serverlife #restaurantlife #restaurant #storytime #karen #karens #restaurantreview ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ali, to nije bio kraj. Karen je nešto kasnije napisala lošu recenziju za restoran, nakon čega je reagovao menadžer, prenosi Bored Panda.

Tvrdila je da su Din i njegove kolege “namerno poslužile suve sendviče”, jer su bili “besni što je došla ranije”.

Mladi konobar i njegova ekipa odlučili su da uzvrate istom merom. Pronašli su Karen na Guglu i otkrili da radi u obližnjoj kompaniji.

“Preko naloga naših roditelja napisali smo lepe kritike na njen račun kao službenika u finansijama”, kazao je Din.

Snimak je izazvao različite reakcije.

Jedni su zbunjeni zašto je očekivao da će dobiti bakšiš kad je žena sama došla po hranu, dok drugi smatraju da je morala da ostavi koji evro zbog velike porudžbine.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak neidentifikovanog, svetlećeg objekta uočenog kako lebdi na nebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bgd

    28. mart 2024 | 22:08

    Ovaj svet je poludeo, šta se zamišljaju ti konobari? jel primaju platu, što je neko dužan da im da bakšiš? ako im je mala plata trebali su da zagreju stolicu završe fakultet koji bi im omogućio bolju zaradu. Hoćemo li da ostavljamo bakšiš kasirkama u marketima , vozačima u javnom sabraćaju ili službenicima u pošti ?

  • Vidoje

    29. mart 2024 | 04:20

    Svi hoće pare na "lako",po toj logici trebao bih svugde da dam bakšiš,verovatno i policajac kad mi napiše kaznu očekuje bakšiš!?🤣

  • Aleksandar

    29. mart 2024 | 07:27

    Bakšiš nije obaveza nego dobra volja mušterije. Konobari ne trebaju da budu izuzetak u odnosu na ostala uslužna zanimanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA