Vreme čitanja: oko 1 min.

Sertifikati potvrđuju da Smoki Nema greške!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Smoki kombinacijom svoje autentičnosti i inovativnosti već godinama spaja brojne generacije i svakim novim hrskanjem potvrđuje da Smoki nema greške

  • 1
Smoki Foto: Promo

Smoki je oduvek postavljao standarde u flips kategoriji pa tako i ovoga puta ide u korak sa novim trendovima očuvanja životne sredine i pravi svoj prvi korak kojim doprinosi održivosti planete. Sa tim ciljem, palmina mast zamenjena je suncokretovim uljem iz lokalnih izvora.

Voljeni Smoki ukus ostaje nepromenjen, ali smo zato prepoznatljivi kvalitet dodatno potvrdili sertifikatima Vegan i Halal koji su sada istaknuti i na samom pakovanju.

Znamo da odluke koje donosimo danas imaju ogroman uticaj na godine koje dolaze kao i na buduće generacije, zato u svetu ubrzanih promena težimo upravo tome da sačuvamo prepoznatljivi kvalitet i jedinstveni ukus voljenog Smokija i da u isto vreme na pravi način odgovorimo na potrebe naših potrošača jer uz Smoki nema greške!

Gricni Smoki - Nema greške!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

  • Udarna vest.

    2. april 2024 | 11:32

    Uopšte ne sumnjam da će ova vest imat najviše pregleda. Senzacija je da se umesto palminog koristi suncokretovo ulje a zadržan je kvalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA