Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogroman talas povukao devojčicu u more, kamera zabeležila dramu: Otac nije oklevao ni sekunde

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek je držao dete u rukama i očajnički pokušavao da se održi na površini

  • 0
Davljenik Foto: Shutterstock

Dramatični snimak zabeležen je u australijskom Severnom Vulongongu, u subotu popodne, a brzo je osvanuo na društvenim mrežama.

Ogroman talas povukao je devojčicu koja se šetala molom, pred očima njenog oca i šokiranih turista. Pomenuto područje, inače, prethodno veče pogodila je snažna oluja koja je prouzrokovala intenzivne talase.

Na snimku se vidi kako dete završava u vodi, kao i njen otac koji iste sekunde preskače ogradu i skače u podivljalo more.

Na lice mesta ubrzo su stigla vozila hitne pomoći, a nadležne službe su podigle i spasilački helikopter, prenosi Daily Mail.

Otac je držao ćerku u rukama i očajnički pokušavao da se održi na površini. Jedan od svedoka je ispričao da je bio iscrpljen kad su ga izvukli na obalu.

Portparol Hitne pomoći u Novom Južnom Velsu saopštio je da su oboje zadobili manje ogrebotine i da su progutali dosta morske vode. Oni su hospitalizovani u Vulongongu.

(Telegraf.rs)

Video: Krvavi očnjaci koji uteruju strah u kosti i iskusnim ribarima: Snimak ribe sa krvavocrvenim zubima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA