Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnici izbačeni iz aviona u Barseloni: Razlog će vas možda iznenaditi, a važno je da znate

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na snimku se vidi policajac koji se pojavljuje u kabini, kao i stjuardesa koja prilazi dvojici mladića

  • 2

Na društvenim mrežama kruži snimak iz aviona Ryanaira koji je prošlog petka poleteo iz Mančestera za Alikante.

Međutim, let je preusmeren za Barselonu, a zbog dvojice putnika koji navodno nisu poštovali propise, prenosi Daily Mail.

Avion je poleteo iz Mančestera u 18.08 po lokalnom vremenu, a stigao je u Alikante u 23.28, nakon 75-minutnog zadržavanja u Barseloni.

Na snimku se vidi policajac koji se pojavljuje u kabini, kao i stjuardesa koja prilazi dvojici mladića. Posle nekoliko trenutaka oni ustaju i napuštaju letelicu.

U pozadini čujemo komentar žene: “Malo su popili, ali ništa nisu uradili”.

Drugi putnik dobacuje: “Ovo je smešno. Let je preusmeren u Barselonu jer je neko popio flašu pića. Koliko policijskih automobila je napolju?”.

@swannimalp #benidorm #ryanair #flightdiversion #fyp #foryou ♬ original sound - Sonia

Prema pravilima pomenute kompanije, putnici mogu da pazare alkohol u fri šopu, pre leta, ali ga moraju čuvati u odgovarajućoj torbi.

Putnicima nije dozvoljeno da konzumiraju takav alkohol u avionu, a mladići su navodno to uradili, prenosi Alicante Today.

Kompanija može odbiti da preveze putnika ukoliko “njegovo mentalno ili fizičko stanje, stav, ponašanje i izgled predstavljaju rizik po druge i imovinu, uključujući da su pod dejstvom alkohola ili droge”.

(Telegraf.rs)

Video: Samo što su se ukrcali u avion, ženi krenuo porođaj: Reakcija putnika bila je neverovatna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mile

    15. april 2024 | 07:29

    Ja par puta putujem godišnje preko okeana. I kojim god avionom da ideš daju i žestinu i vina i piva besplatno ili se plaća zavisnosti od kompanije leta. Ali nigde nije dozvoljeno da piješ svoje piće. Kao kafana normalno da će te izbaciti ako piješ svoje uništavaš biznis. I ovo je biznis

  • Poke

    11. april 2024 | 21:40

    Ovo je opravdano! Dosta cesto pripiti/pijani putnici budu problematicni i prave nered u avionu. Apsolutno ispravno! Jos kad bi avio kompaije prestale da sluze alkohol po vaionima, to bi bilo idealno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA