≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijam poklonima i oduševljavao i šokirao suprugu Kejt: Najčudniji je onaj sa početka njihove veze

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijam je nedavno priznao da je svojoj supruzi jednom poklonio dvogled na početku veze jer mu se to tada učinilo prikladnim

  • 0
princ Vilijam Kejt pab London Foto: Tanjug/AP

Većina muževa je svojim suprugama dala poklone za godišnjicu braka koje bi najradije zaboravili, a ni princ Vilijam nije izuzetak.

On je oduševljavao i šokirao princezu Kejt tokom godina poklonima koje je mrzela ili volela, preneo je Miror, naglasivši da je par juče proslavio 13. godišnjicu braka.

Sam Vilijam je priznao da su neki od njegovih poklona bili pun pogodak ili promašaj.

Princ Vilijam (41) je kupio Kejt delikatan sat "Balon blu d kartije" od 4.850 funti za njihovu treću godišnjicu braka 2014. godine.

Tokom kraljevske turneje po Kanadi 2016. godine, princeza od Velsa je viđena kako nosi sat sa sićušnim safirima, koji se slaže sa njenim vereničkim prstenom, takođe, još jednim skupocenim poklonom.

Međutim, princ Vilijam je nedavno priznao da je svojoj supruzi jednom poklonio dvogled na početku veze jer mu se to tada učinilo prikladnim.

Princ Vilijam je svojoj supruzi kupio i komplet nakita vredan 121.000 funti za njen rođendan.

Veruje se da je to bio poklon za njen 30. rođendan 2012. godine, iako to nije potvrđeno, a 2022. godine, Kejt je nosila par minđuša od 100 funti koje su bile poklon princa Vilijama za Božić haj strit brenda Sezan, koji princeza od Velsa voli.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA