Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaključali đake u učionicama jer se ispred škole pojavilo "dlakavo čudovište": Snimak je nestvaran

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naše osoblje je brzo reagovalo i alarmiralo policiju", saopšteno je

  • 0
Devojčica, prozor Foto: Shutterstock

Čelnici jedne osnovne škole u okrugu Lorejn (Ohajo) nedavno su doneli odluku o hitnoj obustavi nastave i zaključavanju đaka u učionicama.

Alarm je upaljen nakon što je ispred škole primećeno “veliko dlakavo čudovište”, nalik Bigfutu, a na mrežema su osvanuli nesvakidašnji snimci.

Nadležni ističu da su pojedina deca bila u dvorištu, kada je “čudovište” primećeno, pa su hitno uvedena u školu, prenosi WKYC.

Vrlo brzo je utvrđeno da se u dvorištu pojavio roditelj koji je učestvovao u bizarnoj šali. On je parkirao automobil nešto dalje, maskirao se i krenuo u “akciju”.

“Situacija je izazvala paniku, ali ističemo da ova osoba ni u jednom trenutku nije ušla u školu. Naše osoblje je brzo reagovalo i alarmiralo policiju”, saopšteno je.

Šta se dogodilo s maskiranim šaljivdžijom? Nešto kasnije ga je zaustavila policija zbog prekršaja u saobraćaju. Sastavljen je izveštaj koji je predat nadležnom tužilaštvu. U ovom trenutku, nije poznato da li će biti optužen.

(Telegraf.rs)

Video: Njemu je zdrava ishrana na prvom mestu: Konj toliko voli šargarepu da "odlepi" kada je vidi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA