Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom šetnje naleteo na mračno stepenište koje vodi ispod zemlje i otkrio nešto jezivo (FOTO)

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako se srušite u takvom prostoru, nesreće u takvom scenariju obično ubiju tri osobe, prva osoba koja je ušla, a dvoje bi bili spasioci

  • 0

Muškarac po imenu Den objavio je na mreži Reddit niz jezivih fotografija na kojima se vidi mračno stepenište koje vodi u podzemni tunel.

„Naišao sam na stepenište skriveno drvećem, koje vodi do podzemnog tunela. Nalazi se u blizini rezervoara koji takođe ima bunkere", napisao je on pored fotografija.

Stumbled upon a staircase hidden by trees, which leads to an underground tunnel today. It’s near a reservoir that also appears to have bunkers knocking around too. Could it be something cool, or just some drainage. byu/9DAN2 inCasualUK

Na jednoj slici se vidi zarđala kapija netaknuta godinama okružena mahovinom. Još jedna sumorna slika pokazivala je uzak prolaz u mrak, sa stepenicama skrivenim lišćem koje vode u skučeni prostor. Treća slika prikazuje zatvoreni tunel izgrađen od kamena, objavio je miror.

Jezive slike su dobile gomilu komentara od kolega korisnika.

Jedan je upozorio: "Molim vas, budite izuzetno oprezni sa nečim ovakvim. Otrovni gasovi koji se ne mogu detektovati (bez mašine) mogu da se skupe u ovim podzemnim oblastima i da vas ubiju veoma brzo pre nego što uopšte shvatite šta se dešava. Mnogo velikih nesreća na radilištu dolazi iz rupa u zemlji, a uslov je da uđete samo kada je neko napolju i posmatra vas“.

Drugi korisnik se složio, rekavši: „Da, ta zarđala kapija je nešto kao crvena zastavica. Rđanje metala nastaje oksidacijom, ako ima više metala u tom oknu onda bi ceo prostor mogao biti ispunjen vazduhom bez kiseonika. Ako se srušite u takvom prostoru, nesreće u takvom scenariju obično ubiju tri osobe, prva osoba koja je ušla, a dvoje bi bili spasioci.

U međuvremenu, trećina je rekla: „Da li ste na jugu Engleske? Ovde dole ima mnogo starih bunkera, izgrađenih za slučaj nacističke invazije. Uglavnom ih možete videti duž Temze, kanala i na otvorenom poljoprivrednom zemljištu, ali pretpostavljam rezervoar bi takođe bio dobro mesto za jaku tačku."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA