Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put otišla kod dečka, pa se obrukala za medalju: Pogledajte kakav HAOS je napravila u toaletu

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada sam shvatila da ne mogu da rešim problem, počela sam da paničim"

  • 3

Priča Kenedi Kalvel iz Vankuvera ponovo je aktuelizovana na mrežama, a opisuje njen “fijasko” nakon prvog odlaska kod dečka.

Devojka je objavila više TikTok snimaka koji su “pokupili” milione pregleda i postali viralni, prenosi New York Post.

Kenedi je došla u kuću svog momka Nika u Torontu, kako bi zajedno proveli praznike, a ne dugo potom zatražila da ode do toaleta.

Problem je nastao kada nije mogla da pusti vodu u WC šolji.

“Otvorila sam vodokotlić i povukla ručku. Međutim, ništa se nije dogodilo. Kada sam shvatila da ne mogu da rešim problem, počela sam da paničim”, ispričala je.

@kennedyallegedly Great first impression #boyfriend #poopoo #fml

Dok se vrtela po kupatilu, pokušavajući da izađe iz neprijatne situacije - ispustila je keramički poklopac! Naravno da se razbio, a delovi su se razleteli.

“Stajala sam nasred kupatila u šoku. Našla sam se u nezgodnoj, glupoj situaciji. Šta sam mogla nego da snimim TikTok video”, objasnila je.

Roditelji njenog dečka nisu bili kod kuće, ali bez obzira Kenedi je osećala pritisak.

“Shvatila sam da moram obavestiti Nika o svemu što se dogodilo. Nisam mogla da pobegnem kroz prozor, ili okrivim kućnog ljubimca”.

@kennedyallegedly But seriously what do I do #embarrassing #plumber #awkward #helpme ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

Kada je rekla momku šta se dogodilo, počeo je da se smeje. Odmah je pozvao roditelje i rekao da je “slučajno razbio poklopac vodokotlića”.

Otac i majka se nisu ljutili, a situaciju su dočekali s osmehom.

“I oni su se nasmejali. Imaju četiri sina i navikli su na lom u kući. Doduše, rekli su da Nik mora da kupi novi poklopac od svojih para”, kazala je devojka, dodajući da se ponudila da plati štetu.

(Telegraf.rs)

Video: Maca je u fazonu UPOMOĆ!: Bebac toliko voli mače da ga je zagrlio iz sve snage

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gordon

    15. maj 2024 | 17:58

    Ja kad sam bio mali,mislio sam da lepe tete i devojke ni ne piške ni ne kake a da tako lepo mirišu jer je to njima priroda dala a ne parfemi.Kad sam malo porastao i prvi put uleteo u šesnaesterac klizećim startom,shvatio sam da je realnost sasvim,sasvim drugačija.Ceo svet mi se odjednom okrenuo preko glave ali sam se sad već sasvim privikao na tu realnost.

  • Wauuu

    15. maj 2024 | 17:56

    Koja vest !!!!

  • Zvele

    15. maj 2024 | 16:06

    Ma jok bre ,napuni je fes i samo izađi napolje i obavezno ostavi poklopac otvoren i samo onako u fazonu "kul bebe" opušteno da otpadaju trepavice 😭😭😭😭😭🤣😭🤣😭🤣🤣🤣😭🤣🤣😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA