Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek hiruškim putem dodao 4 bradavice na svoje telo: Evo šta je posle svega poručio

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je objavljen na mrežama i izazvao je različite reakcije

  • 1

Ranije smo pisali o neobičnim, često bizarnim modifikacijama tela, a verovatno da je najpoznatiji slučaj “Crnog vanzemaljca”, odnosno Entonija Lofreda koji se ceo istetovirao, uklonio deo nosa, gornje usne, isekao jezik i još štošta.

Danas pišemo o Hariju Hofklopenu koji je pre nekoliko meseci posetio stručnjaka za modifikacije, Stiva Havorta, i izneo neobičan zahtev. On je poželeo da doda još četiri bradavice na svoj torzo.

Prosec nije bio jednostavan, a zahtevao je ugradnju silikonskih implanata, dizajniranih da “repliciraju” muške bradavice, a potom i tetoviranje.

Između je morao da sačeka četiri meseca kako bi mu rane od operacije zarasle, prenosi LadBible.

Hofklopen je posetio tattoo majstora Angela koji je “obojio” implatne i učio da izgledaju uverljivo. Čitav posao je nazvao “sjajnim projektom”.

Snimak tetoviranja je objavljen na mrežama i izazvao je različite reakcije, a Angel je objasnio je reč o korisnoj proceduri.

“Mogla bi biti korisna za žene koje se podvrgavaju mastektomiji, ili za transrodne osobe. Nadam se da je medicina spremna da usvoji ovu metodu. Ovo je daleko najbolji rezultat, kada je reč o rekonstrukciji izgleda areole”, istakao je tattoo majstor.


Istim povodom se oglasio Hofklopen, i poručio:

“Trans prijatelji! Da li želite da nova 3D tehnologija rekonstrukcije bradavica bude dostupna vama, ili vašim prijateljima? Molim vas, pomozite da se proširi priča da bi tehnika bila dostupna svima kojima je potrebna.“

(Telegraf.rs)

Video: Otrovni mrav se "ugnezdio" čoveku u uvo: Lekari jedva izvadili insekta iz ušnog kanala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA