VALTER ZOVE 150 MILIONA KINEZA U SRBIJU: Bata Živojinović prihvatio Vučićev poziv!

- Lep je to predlog premijera Vučića da pozovemo prijatelje Kineze da dođu i u Beogradu provedu deo svog odmora ili da se u Srbiji uključe u kakav posao od koristi i nama i njima - rekao je Bata Živojinović

Velimir Bata Živojinović podržao je ideju premijera Srbije, Aleksandra Vučića, da se zajedno sa Novakom Đokovićem uključi u kampanju za promociju Srbije kao turističke destinacije.

- Lep je to predlog premijera Vučića da pozovemo prijatelje Kineze da dođu i u Beogradu provedu deo svog odmora ili da se u Srbiji uključe u kakav posao od koristi  i nama i njima - rekao je Bata Živojinović.

Inače, Vučić je pre nekoliko dana u parlamentu poručio da postoji plan da se Srbija okrene turistima iz najmnogoljudnije zemlje sveta.

- Svake godine oko 150 miliona Kineza provede odmor van Kine, a od toga je 10 odsto zainteresovano za naš region. Ako u Srbiju privučemo i manji deo, to će za nas biti uspeh - rekao je tada Vučić.

On je tada pozvao Velimira Batu Živojinovića i Novaka Đokovića  da snime televizijske spotove i pozovu Kineze da posete Srbiju.

Bata je tom prilikom poručio da bi bio već u Pekingu da ga zdravlje služi.

- Uvek sam na usluzi svojoj zemlji, a tek kada su u pitanju naši prijatelji Kinezi, da me zdravlje služi, već bih bio u Pekingu. Ali, ima vremena, kao što sam vam kazao prošli put, živeću ja do sto pete.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    12. decembar 2015 | 14:50

    Zaista lep gest gospodina Bate Zivoinovica da pomogne svojoj zemlji u ekonomskoj krizi.Hvala mu na tome.

  • gagas

    12. decembar 2015 | 12:43

    Нисам ни мислила да ће да одбије...

  • Mirce

    12. decembar 2015 | 12:21

    Za razvoj turizma i usluznih delatnosti je jako bitno privuci sto vise kineskih turista. Puno nam mogu pomoci Bata Zivojinovic i Novak Djokovic koje u Kini izuzetno uvazavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA