NAJVEĆA TAJNA KGB-a: Naučite i vi da hodate kao Putin i Medvedev! (VIDEO)

Prilikom kretanja Putin uvek drži desnu ruku uz telo, odnosno pravi minimalne pokrete s njom, a za tako nešto postoji dobar razlog

  • 34

Predsednik i premijer Rusije, Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev su svakodnevno pod lupom većine svetskih medija. Njihove izjave, posete stranim zemljama, reakcije na najrazličitije događaje u svetu analitičari redovno analiziraju i proučavaju.

IMA SAMO 12 GODINA, A SAN JOJ ISPUNIO PUTIN LIČNO: Pogledajte kako je devojčicu usrećio ruski predsednik (VIDEO)

Tako je u bitanskim medijima osvanuo tekst u kojem se analizira čak i način hodanja dvojice lidera.

Britanski "Telegraf" piše da je specifičan hod Putin zapravo naučio tokom karijere u KGB-u.

Kusturica sedeo pored Putina, pa mu posle i zasvirao! (FOTO)

Reč je o tome da prilikom hodanja Putin uvek drži desnu ruku uz telo. Prilikom kretanja, desna ruka se minimalno pomera i gotovo je uvek uz telo.

Naravno, postoji i jasan razlog takvog načina hoda. Radi se o tome da se desna ruka ne pomera mnogo kako bi u svakom trenutku mogao brzo da potegne oružje.

Pored Putina, takav način hoda usvojio je i premijer Medvedev iako nije prošao obuku u obaveštajnim ili vojnim službama. Pored njega na isti način se kreću i drugi visoki zvaničnici, a kako navodi britanski list, "revolveraški hod" imaju kako bi oponašali predsednika.

Inače, profesor neurologije iz Holandije, Bastijan Bloem, ranije je izjavio, nakon analize Putinovog hoda, da predsednik Rusije možda boluje od Parkinsonove bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    15. decembar 2015 | 13:15

    Trenutno najveci svetski politicar I diplomata

  • todor

    15. decembar 2015 | 12:32

    A možda ih je baš briga šta "stručnjaci" misle o njihovom hodu. ruka uz telo - Parkinsonov sindrom, mahanje rukom - Parkinsonov sindrom ruka u dzepu Parkinsonov sindrom. blago Parkinsonu svuda li ga ima....

  • Popaj

    15. decembar 2015 | 15:03

    Najveća tajna KGB-a ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA