Titova kletva se završava ove godine? Šta je rekao sa samrtničke postelje jugoslovenskim narodima

Hodža mi je rekao da je Tito bacio dve kletve - jednu kada je napuštao Užičku republiku, a drugu na samrtničkoj postelji u bolnici u Ljubljani Titova kletva koju je bacio sa postelje u Ljubljani na sve narode SFRJ, završava se ove godine?

  • 43
Josip Broz Tito Foto: Wikimedia/Stevan Kragujević

Neprikosnoveni lider SFRJ Josip Broz Tito našao se ponovo u žiži javnosti. Naime, juče je obeleženo 40 godina od smrti Tita, koji je preminuo tri dana pre 88. rođendana.

Godišnjice smrti podgrejala je ponovo priče da su sve patnje kroz koje prolazi srpski narod poslednjih decenija zapravo posledica tzv, Titove kletve, o kojoj je pre nekoliko godina pisao Dejan Lukić. On je 2014. godine u intervjuu za “Treće oko” otkrio da bi ona trebalo da se završi upravo ove 2020.

- Pre izvesnog vremena nestalo je dete jedne moje rođake koja se bavi politikom. Puštena je priča da se dete udavilo u Savi, ali čamac u kome je bio sa jednom odraslom osobom nije bio prevrnut, a motor je bio podignut... Potraga je bila dugotrajna i bezuspešna... Sumnjao sam da je dete oteto i da je živo. Krenuo sam u potragu. Kad je život u pitanju, čovek je beskompromisan. Razgovarao sam sa vidovitima, prozorljivima, pa i nekim prevarantima. Zanimljivo je da mi niko od njih nije tražio novac. Došao sam i do jednog hodže, koji me je saslušao i samo rekao: "To je Titova kletva! Dete je živo...U pitanju je politička ucena, onih koji su bili iza Tita..." - kazao je Lučić govoreći o knjizi “Teorija zavere: Titova kletva”.

- Pitao sam o čemu je reč, a on mi je tiho, gotovo šapatom odgovorio da ko god imitira Tita, umire pre vremena ili mu deca nestaju. Pogledajte sudbinu Tuđmana, Miloševića, Kire Gligorova, Alije Izetbegovića... Hodža mi je rekao da je Tito bacio dve kletve - jednu kada je napuštao Užičku republiku, a drugu na samrtničkoj postelji u bolnici u Ljubljani... To što se dogodilo, delo je neke opasne političke organizacije koja deluje na Balkanu. Zatim je dodao, da ne sme više da govori, da se boji... Ko treba da sazna sadržaj kletve, daće mu se - dodao je Lučić.

Pisac je otkrio da je onda uradio sve kako bi saznao o čemu se radi.

Tekst kletve

- Moj telefon nije tajna, ima ga na Fejsbuku, svako može da mi se javi. Jedne večeri nepoznati glas mi je saopštio: "Čujem da tražite tekst Titove kletve. Ona je na arhaičnom bečkom nemačkom jeziku. Ja sam to preveo i na neki način prepevao. Da li želite da je zapišete? Tekst je glasio ovako: "Po Jugoslaviji vam svako dobro bilo, od svakog iz sveta novce dobijali, a cveće i vence svojoj deci nosili, dok od mene sva zla zaboravili! Vatreno kolo igrali. Cigane dobili, iz aviona vam poklone bacali, stranci vam komande izdavali, vojsku nemali, dok od mene sva zla zaboravili, a u zvezde me kovali. Četrdeset godina se svi jadom napijali i mene - prizivali!" - priča autor knjige “Teorija zavere”.

- Sve sam zapisao, rekao sam smireno i upitao da li može da mi se predstavi. Dobio sam odgovor: “Nije važno ko sam ja, već da je Titova bolnička soba bila ozvučena, snimalo se sve što je u bunilu pričao, očekivalo se da će odrediti naslednika.... Pokušajte da saznate da li kletva može da se skine, deluje do 2020. godine... Srbiju čeka još muka... Veza se prekinula... Bio sam u šoku, sve je delovalo kao horor film” - dodao je Lučić.

Čerčilove frustracije

- Trebalo je da saznam ko je stvarno bio Tito i koliko je magije bilo uopšte u komunizmu - kaže Lučić u razgovoru za “Treće oko”.

- Setio sam se komunističkih koračnica, kako one deluju na ljude i podstiču ih na dela i nedela... Sećao sam se njihovih zakletvi, da će ubiti i rođenog oca u ime komunizma, što su neki i radili... Oslobođenjem od Nemaca, počela je okupacija, a ne sloboda... Komunizam je magija koja se bazira na prolivenoj ljudskoj krvi... Kletva je prizivanje demona da potpomognu Satani, kako bi se nešto dogodilo... Najgora je kletva umirućeg čoveka, a to je baš ta Titova.... Posle njegove smrti, sve je krenulo nizbrdo u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni, Crnoj Gori... Svaka državica je dobila repliku Tita.... Ako je analizirate, videćete da se sve dogodilo po kletvi i još će se događati... Tito je bio obučeni mag od strane jezuita, koji su ga prihvatili, vaspitali i podigli. Dokazano je da je on vanbračni sin austrijskog cara Franje Josifa, rođen u Beču 16. juna 1892. godine. Po krštenici pronađenoj u osmoj bečkoj opštini Alferc, kao majka mu je upisana Marija, a otac je - nepoznat, strana 606, redni broj u knjizi rođenja 195. Otac je nepoznat, jer je vrlo poznat (car) a majka je sobarica na dvoru Habzburga... Broz je vrlo dobro znao ko je - tvrdi Lučić.

- Jezuiti su ga podigli, po nalogu oca, a zatim su ga predali na usavršavanje britanskoj službi. Ta služba kontroliše druge službe, koje su navodno suprotstavljene... Tito je bio više od agenta od uticaja, bio je strateški agent, koga je preuzeo u određenom trenutku sam predsednik vlade Britanije, Vinston Čerčil - dodao je on.

Video: Sa ovog mesta Tito je upravljao sudbinom Srba 65 dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Losmi

    5. maj 2020 | 19:41

    To nije Kletva,vec SCENARIO KOJI JE BRAVAR PRIPREMAO 40 GODINA! Od Kraljevine napravio republike Odvratio Srbe od Boga i Crkve,dok je Muslimanima i Katolicima bilo dozvoljeno da posecuju Bogomolje. Pobio vise Srba(izdajnika)nego Nemci Pobio Zanatlije,Skolovane i Obrazovane a na kljucna mesta doveo Cobane i Nepismene. Naterao ljude da POTKAZUJU JEDNI DRUGE Izmislio dve republike(Bosnu i Makedoniju) kako se Srbi za nista ne bi pitali Oslabio Srbiju sa dve pokrajne.Sto recimo u Bosni i Hrvatskoj nije napravio Srpske pokrajne? Sa Kosova raselio Srbe a iz Albanije dovukao Muslimane kako bi malo po malo Srbima urusio poreklo i svetinje. Seljake sa njiva dovukao u Grad da rade u fabrikama umesto da proizvode hranu. OVO SU SVE CINJENICE,DOKAZA IMA MILION,ZNACI NIJE KLETVA NEGO PLAN!

  • nikolas

    5. maj 2020 | 19:24

    JOSKA DJIDOV MARSAL I TUDJMAN JOSKIN GENERAL !!! SVE JE TIME RECENO!!!

  • Шоне

    5. maj 2020 | 17:40

    Докле више о ћопавом!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA