≫ 

ZEMLJA U KOJOJ SVI UČENICI IMAJU SEKS S PROFESORIMA: Napaljene učiteljice širom države, roditelji OČAJNI (FOTO)

Nastavnica engleskog Aleksandria Vera (24) priznala je da je abortirala nakon višemesečne veze sa jednim od svojih đaka koji je u tom trenutku imao samo 13 godina

  • 7

Izveštaji o broju nedoličnih veza između profesora i učenika u teksaškim školama prete da zasene prošlogodišnji rekord od 188 prijavljenih slučajeva.

POHOTNA NASTAVNICA VERA ZATRUDNELA SA UČENIKOM (13): Policija je juri, niko ne zna gde je (FOTO)

Od prvog septembra prošle godine, Agencija za obrazovanje iz ove američke države sprovela je istragu o 162 slučaja seksualnih veza dece i njihovih nastavnika, od kojih su neki punili novinske stupce.

Najpoznatiji među njima bio je Keli Vilijams, koji je seksualno iskorišćavao jedanaestogodišnju devojčicu, sa kojom je čak pravio i porno-snimke, zbog čega je osuđen na 60 godina zatvora.

POHOTNA UDATA PROFESORKA: Spavala 15 puta sa učenikom, muž je uhvatio u zlostavljanju maloletnika (VIDEO)

Foto: Police Foto: Police

Njegova koleginica Elizabet Remzi iz Dankanvila trenutno služi desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog dvogodišnje seksualne veze sa sedamnaestogodišnjim učenikom, kom je predavala matematiku, a koji boluje od Asšergerovog sindroma.

Na isti način javnost je šokirala i nastavnica engleskog Aleksandria Vera (24) koja je priznala da je abortirala nakon višemesečne veze sa jednim od svojih đaka koji je u tom trenutku imao samo 13 godina.

Stručnjaci navode da su za ovo "obaranje rekorda" iz godine u godinu najviše krive socijalne mreže, imajući u vidu da đaci ranije nisu mogli da stupe u kontakt sa svojim nastavnicima mimo učionice ili školskih hodnika, dok im danas Fejsbuk, Tviter, Snepčet... omogućavaju da u svako doba kontaktiraju profesore, nakon čega njihova komunikacija (očigledno) često odlazi u svakakvim pravcima.

Ipak, niko ne negira da su glavni, odnosno jedini krivci za to nastavnici, jer je njihova dužnost da znaju koja je granica i da insistiraju na njoj.

-  Naš cilj nije samo da preveniramo da dođe do ovakvih odnosa, već i da prepoznamo one koji su počeli da se razvijaju u tom smeru i delujemo - kaže Kristina Grin, direktorka Organizacije za zaštitu prava deteta, iz Teksasa.

(Telegraf.rs / Izvor: dallasnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA