≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Siromašni dečak sa ulice je ovim potezom rasplakao svet, i vi ćete biti na ivici suza (FOTO)

Siromašan dečak koji živi sam na ulici i koji nema novac da bi kupio cipele, dirnuo je sve

  • 1

Dobro jutro! Fotografija snimljena na ulicama pakistanskog grada Karačija na prvi pogled ne prikazuje ništa šta se ne viđa svaki dan - nasmešenog dečaka kako pozira uz psa koji je obučen u majicu.

ZA DOBRO JUTRO: Preslatkoj devojčici su najbolji drugari tigrovi i zmije, a tek da vidite ovu Moglicu sa drugim zverima (FOTO) (VIDEO)

Ali, priča oko njenog nastanka dirnula je mnoge koji su je pročitali. Slikao ju je pakistanski fotograf Mohamad Belal Imran koji na svom Fejsbuk profilu objašnjava kako je prvo ugledao psa lutalicu obučenog u majicu, što mu se činilo simpatičnim za fotografisanje.

U međuvremenu se pojavio dečak, što je kod psa izazvalo oduševljenje. Kako i ne bi kada mu je siromašan dečak koji živi sam na ulici i koji nema novac da bi kupio cipele, poklonio majicu da mu ne bi bilo hladno.

Njegova priča dirnula je ljude širom sveta, koji su se pridružili akiciji prikupljanja donacija, koja za cilj ima da se prikupi dovoljno novca da bi se dečaku i njegovom prijatelju pronašao krov nad glavom, ali i kupila hrana, odeća, kao i da se podmire troškovi veterinara.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA