≫ 

Ivanka non-stop kači slike na Instagram, a mi nemamo pojma da su na njima SKRIVENI MILIONI (FOTO) (VIDEO)

Stručnjaci kažu da bi zbirka umetničkih dela ovog para mogla da vredi milione evra, ali je Kušnerov advokat rekao za Artnet da umetnost njima služi samo za "ukras"

  • 5

Ivanka Tramp i njen muž Džerad Kušner imaju vrednu zbirku umetničkih dela, a da nije Instagrama, mi ne bismo znali ništo o tome. Prema Artnetu, par je kritikovan zbog toga što ovu impozantnu zbirku nije objavio u finansijskim dokumentima, uprkos tome što pojedini komadi vrede čak i 447.127 evra.

Ivanka Tramp opčinila Saudijce: Padaju bračne ponude, društvene mreže gore (FOTO) (VIDEO)

Prema uredbama vlade, federalni službenici su dužni da prijave bilo koje umetničko delo koje poseduju, a koje vredi više od 900 evra, a Kušner je radi kao viši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, prenosi businessinsider.com.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Stručnjaci kažu da bi zbirka umetničkih dela ovog para mogla da vredi milione evra, ali je Kušnerov advokat rekao za Artnet da umetnost njima služi samo za "ukras". Ivanka na Instagramu objavljuje brojne slike svoje porodice, a u pozadini se nalazi upravo ova impozantna zbirka.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Prva ćerka često fotografiše i sebe ispred ovih slika koje krase zidove njihovom stana na Park Aveniji u Njujorku.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Na fotografiji na kojoj se Ivanka nalazi sa svojom ćerkom Arabelom i sinom Džozefom nalazi se slika Nejta Loumana iz njegove zbirke "Bulet Hols". Dva njegova slična dela prodata su 2013. godine za 595.000 evra, a 2016. godine za 158.000 evra. Prema Blumbergu sličan Kolenov komad prodat je u Filipsu u Njujorku 2012. godine za 517.000 evra, prenosi businessinsider.com.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Na fotografiji za Harpers Bazar, Ivanka pozina za stolom ispred radova Aleksa Izraela, umetnika iz Los Anđelesa. Prema Blumbergu dva slična dela Izraela su prodata u Filipsu u Njujorku 2014. godine za 520.000 evra i 305.000 evra.

U pozadini fotografije na kojoj je nagrada Toni je delo Aleksa Da Kortea. Zbog toga je ovaj umetnik na svom Instagramu napisao: "Molim vas, skinete moj rad sa svojih zidova. Neprijatno mi je da me povezuju sa vama".

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

U domu Ivanke i njenog muža mogu se videti brojne slike mladih umetnika. Tu je i delo nemačkog umetnika Davida Ostrovskog kao deo serije koja je prvi put prikazana u Kolnu 2013. godine.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Nakon brojnih kritika koje su dobili zbog neprijavljivanja ovog pravog malog bogatstva, poznati par je na kraju ipak pristao da svoju umetničku kolekciju uvrsti u finansijski izveštaj.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA