Proriče budućnost iz ljudskog izmeta (FOTO) (VIDEO)

Klijenti koji dolaze kod čitača sudbine S. S. Sina najpre moraju da se "olakšaju", a on im zatim pogleda budućnost. On stavi fekalije u činiju ispred sebe, zapali štapić, a zatim uzima izmet, približi ga glavi i dobro pomiriše

  • 3

Ko je ikada čitao "Politikin zabavnik" sigurno zna za rubriku "Verovali ili ne", a jedna od priča koja bi svakako mogla da se nađe u njoj jeste proricanje sudbine iz izmeta! Čovek koji se bavi tim poslom je S. S. Sin, Amerikanc koji vidi budućnost iz ljudskih fekalija.

Klijenti koji dolaze kod njega najpre moraju da se "olakšaju", a Sin im zatim pogleda budućnost. On stavi fekalije u činiju ispred sebe, zapali štapić, a zatim uzima izmet, približi ga glavi i dobro pomiriše. Na osnovu mirisa, ili bolje rečeno smrada, on klijentu kaže šta ga očekuje u budućnosti.

Inače, gledanje u sudbinu preko izmeta samo je deo dokumentarnog filma u kojem skeptični Blejk Friman putuje Amerikom sa svojim prijateljem Lerojem Tesinom.

Leroj je paranoični muškarac opsednut vanzemaljcima i paranormalnim stvarima. On ceo svoj život posvetio borbi i zaštiti od tih stvari. Kada su njih dvojica došli u posetu Sinu, on je najpre zamolio čoveka da ode do toaleta i da se olakša, a da mu potom  donese "uzorak".

Sin je potom uzeo komad izmeta iz činije i prineo ga licu kako bi ga pomirisao. Na pitanje zbog čega je to uradio i da li je mu je gadno, Sin je odgovorio mu to pomaže da bolje vidi sudbinu.

- Morate da uđete u to. Što je jača aroma, veća je šansa da se sudbina prorekne tačnije - izjavo je Sin.

Inače, u dokumentarcu su Leroj i Tesina obišli veliki broj čitača sudbine, a njihove putešestvije publika će imati priliku da vidi 6. decembra kada je premijera filma.

Pogledajte trejler za dokumentarac:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA