GOLE ŽENE I PIŠTOLJI: Pogledajte kako se rasipa kralj Instagrama (FOTO) (VIDEO)

Den Bilzerian (32) je na Instagramu proglašen plejboj kraljem zbog svog raskalašnog života, ali niko ne zna za njegove osobine koje se kose sa bahatošću, niti za njegovo zdravstveno stanje

  • 2

Den Bilzerian (32) iz Los Anđelesa je multimilionerska poker zvezda, proglašena plejboj kraljem Instagrama, nakon učestalog eksponiranja na ovoj društvenoj mreži. Naime, ovaj instagramski plejboj se razbacuje mačo fotografijama na kojima je okružen golim ženama, sportskim automobilima i pištoljima.

Na fotografijama koje svedoče o raskalašnom životu mogu se videti dva luksuzna automobila u garaži njegove vile u Los Anđelesu, sa tablicama na kojima piše "Gospodin koza" i "Si*aj ga", kao i arsenal polu-automatskog oružja sa komentarom "Moj najveći strah je da će neko provaliti u kuću, a ja neću moći da odlučim čime da ga ubijem"

Bilzerian opisuje sebe kao glumca, astronauta i seronju za svojih 100.000 pratilaca na Instagramu. On je navodno "težak" 100 miliona dolara, a najveći deo svog novca zaradio je na kocki, a svoju kockarsku veštinu razradio je još kao student na Univerzitetu u Južnoj Floridi.

Međutim, njegov način života izazvao je ozbiljne posledice, uključujući dvostruki srčani napad, koji je doživeo u 25-oj godini, i plućnu emboliju koju je otkrio u 30-oj.

Posle druge godine studija je ostao švorc kada je prokockao sav svoj novac na pokeru. A onda je prodao neke puške, pretvorio 750 dolara u 10.000 dolara, a zatim je s tim novcem otišao u Las Vegas gde je zaradio 187.000 dolara. Tada se vratio u školu i tamo je igrao mnogo bolje.

-Poštovao sam novac. A da bi poštovao novac, moraš nekad da budeš švorc - izjavio je.

Iako fotografije ostavljaju utisak pomalo bahatog čoveka, on je 100.000 dolara uložio u svoj "Robin Hud" projekat. Ovaj novac, zarađen na drugim igračima koji su od njega izgubili u pokeru, poklonio je žrtvama tajfuna, porodici koja je usvojila četvoro bolesne dece i ženi koja je izgubila sve svoje udove.

Ovu stranu ličnosti iz nekog razloga ne eksponira, a na Instagramu i dalje vidimo njega kao bogatog, raspuštenog i besnog od novca. Ipak, neki se dive njegovim osobinama, pa je tako jedan od komentara ispod slika: "Video sam mnogo ljudi koji se hvale fotografijama svog dobrog života, ali Vi, gospodine, ste kralj!"

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Petar

    3. decembar 2013 | 16:13

    "Gospodin koza" vam je ipak najveci hit... Neverovatni ste.

  • Eveline

    3. decembar 2013 | 20:15

    .....ili nasi turbo folkeri i pevajke.....ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA