BOŽIĆNA ČAROLIJA: Avio-kompanija kupovala poklone putnicima (VIDEO)

Više od 250 putnika koji su leteli kanadskom kompanijom "Vest Džet" dobilo je najrazličitije poklone - od LCD televizora, igračaka, tehničkih uređaja do donjeg veša

  • 8

E ovo se zove marketing! Kanadska avio-kompanija "Vest Džet" poklonila je za Božić svojim putnicima sve što su oni poželeli. Naime, putnike je Deda Mraz pred letove sa aerodroma u Torontu i Hamiltonu pitao šta žele za predstojeće praznike, a njihove želje su ispunjene po sletanju aviona u Kalgari gde su ih čekali pokloni.

Na taj način, obradovano je više od 250 ljudi. Oni su dobili najrazličitije poklone - od LCD televizora, igračaka, tehničkih uređaja do donjeg veša. Njih su po sletanju dočekale kutije sa poklonima, a putnici su bili, malo je reći, oduševljeni.

Koliko je sve dobro isplanirano govori i podatak da je u akciji učesvovalo oko 200 ljudi. Nije poznato koliko je kompanija "Vest Džet" morala da potroši novca za ovu nesvakidašnju marketinšku akciju.

Ipak, na osnovu pregleda na Jutjubu, koji se svakim danom penju za nekoliko miliona, kao i na osnovu toga koliki je odjek u svetu imala ova akcija, jasno je da će im se sav novac višestruko vratiti.

Na kraju, sigurno je da su neki putnici žalili što su umesto džinovskog TV-a tražili gaće.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs /Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA