Ova kuća će vas vratiti u detinjstvo (FOTO) (VIDEO)

Ako ste ikada poželeli da se vratite u vreme kad ste bili deca, sada je to i moguće, ali u Francuskoj. Instalacija u kojoj su sve stvari preuveličane vraćaju posetioce u trenutke prošlosti

  • 2

Švedska kompanija Ikea uspela je da nam na domišljat način dočara kako su nam se činile stvari koje su nas okruživale kad smo bili deca.

Kompanijski gigant je kreirao instalaciju, u formi stana, sa nameštajem i stvarima koje su džinovske veličine. Montažna kuća je postavljena u Parizu na stanici "Gare de Lyon“.

Instalacija, površine 100 kvadratnih metara, sadrži preuveličani nameštaj koji pruža posetiocima pogled na iskustvo koje smo imali kao deca.

Takođe, u njoj se nalazi i ogroman kauč sa džinovskim jastucima, veliki sto sa masivnim stolicama i gigantskim čašama, kao i ogromni lavaboi...

Sve ovo je bilo veoma zabavno i posetiocima ovog neobičnog strana, koji je uspeo da ih barem na trenutak, vrati u detinjstvo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • N.D.

    17. decembar 2013 | 18:30

    Joooooj,ja bih voljela tu biti

  • Tina

    17. decembar 2013 | 22:39

    Kako bi volela još jednom da osetim te draži detinjstva..Bezgranična ljubav dragih roditelja,koji su me uvek od svega čuvali.Taj osećaj sigurnosti,sreće,kuća puna ljubavi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA